Nevzat Ceylan başkanlığındaki BAM heyetinden tebrik ziyaretleri

Çalışma Hayatı 28.07.2022 - 06:58, Güncelleme: 28.07.2022 - 06:58
 

Nevzat Ceylan başkanlığındaki BAM heyetinden tebrik ziyaretleri

Nevzat Ceylan başkanlığındaki Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet ziyaretlerde bulundu.
ANKHABER Aralarında Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can ile Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya’nın da bulunduğu Nevzat Ceylan başkanlığındaki heyet; Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanlığına yeniden seçilen Bayram Karakaş, Türkiye Elektrik ve Elektronikciler Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Aslantürk ve Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Nevzat Ceylan ve heyet üyeleri, yeni seçilen genel başkanlara başarı diledi.
Nevzat Ceylan başkanlığındaki Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet ziyaretlerde bulundu.

ANKHABER

Aralarında Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can ile Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya’nın da bulunduğu Nevzat Ceylan başkanlığındaki heyet; Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanlığına yeniden seçilen Bayram Karakaş, Türkiye Elektrik ve Elektronikciler Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Aslantürk ve Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Nevzat Ceylan ve heyet üyeleri, yeni seçilen genel başkanlara başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.