Nevzat Ceylan: “Ankara için çok önemli”

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 14:26, Güncelleme: 13.01.2021 - 14:26
 

Nevzat Ceylan: “Ankara için çok önemli”

NEVZAT CEYLAN (Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili): Böyle bir konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Ankara, Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti olarak TEKNOFEST gibi dünya çapında bir organizasyona ev sahipliği yapma birikimine sahiptir. “Destekliyoruz” Başkent Ankara Meclisi (BAM) olarak bu teklifi destekliyoruz. Günü geldiğinde de desteğimizin gereğini yaparız. Bildiğiniz gibi Başkent Ankara Meclisi, yüzlerce üye sivil toplum kuruluşunu bağrında barındıran ve bu özelliği ile sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin de en büyük çatı sivil toplum kuruluşlarından biridir. Önceliğimiz Ankara Başta Yönetim Kurulu Üyelerimiz olmak üzere tüm üye kuruluşların başkanları, yöneticileri ve üyelerinin duyarlılığı ile Ankara, BAM sayesinde ‘sahipsiz bir başkent’ olmaktan çıkmış, her sorununa çözüm aranır, her sevinci paylaşılır olmuştur. Ankara için önemli Bu bakımdan TEKNOFEST konusunu çok önemsiyoruz. Çünkü alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan bu etkinlik Ankara’da düzenlenecek olursa; başkent daha çok sahiplenilecek, değerleri daha kolay tanıtılacak, sorunları daha kolay çözülecektir…

NEVZAT CEYLAN (Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili):

Böyle bir konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Ankara, Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti olarak TEKNOFEST gibi dünya çapında bir organizasyona ev sahipliği yapma birikimine sahiptir.

“Destekliyoruz”

Başkent Ankara Meclisi (BAM) olarak bu teklifi destekliyoruz. Günü geldiğinde de desteğimizin gereğini yaparız. Bildiğiniz gibi Başkent Ankara Meclisi, yüzlerce üye sivil toplum kuruluşunu bağrında barındıran ve bu özelliği ile sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin de en büyük çatı sivil toplum kuruluşlarından biridir.

Önceliğimiz Ankara

Başta Yönetim Kurulu Üyelerimiz olmak üzere tüm üye kuruluşların başkanları, yöneticileri ve üyelerinin duyarlılığı ile Ankara, BAM sayesinde ‘sahipsiz bir başkent’ olmaktan çıkmış, her sorununa çözüm aranır, her sevinci paylaşılır olmuştur.

Ankara için önemli

Bu bakımdan TEKNOFEST konusunu çok önemsiyoruz. Çünkü alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan bu etkinlik Ankara’da düzenlenecek olursa; başkent daha çok sahiplenilecek, değerleri daha kolay tanıtılacak, sorunları daha kolay çözülecektir…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.