Nevzat Can Sergisi: Zaferin 99. Yılında Atamızın İzinde

Kültür-Sanat 01.11.2022 - 20:47, Güncelleme: 01.11.2022 - 20:47
 

Nevzat Can Sergisi: Zaferin 99. Yılında Atamızın İzinde

Sema KUMRULU / Atatürk Ressamı Nevzat Can'ın ''Zaferin 99. Yılında Atamızın İzinde'' resim sergisi açıldı.
      Gölbaşı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda izlenime sunulan sergide Nevzat Can'ın, 25 yağlı boya, 14 kara kalemden oluşan Atatürk eserleri yer alıyor. 7. Atatürk portreleri sergisini açan sanatçı, Anıtkabir'de 2 kez olmak üzere Still Life Sanat Galerisi'nde,  Ankara Üniversitesi Rektörlük Binasında, Sevda Cenap And Vakfı'nda ve Kalıpçızade Konağı'nda da kişisel Atatürk sergileri açtı.   Serginin açılışına, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar katıldı. 29 Ekim tarihinde açılan ''Zaferin 99. Yılında Atamızın İzinde'' temalı sergi 14 Kasım 2022 tarihine kadar açık olacaktır. Görülmesi gereken bir sergi. Çok büyük bir salonda, adeta Atamızla buluşmuş gibi bir hisle gezilen, harika bir sergi olmuş. Ben sevgili Nevzat Can hocamızı kutluyorum. Yeni sergilerini heyecanla bekliyorum. Sağlık ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU / Atatürk Ressamı Nevzat Can'ın ''Zaferin 99. Yılında Atamızın İzinde'' resim sergisi açıldı.

 

 

 

Gölbaşı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda izlenime sunulan sergide Nevzat Can'ın, 25 yağlı boya, 14 kara kalemden oluşan Atatürk eserleri yer alıyor.

7. Atatürk portreleri sergisini açan sanatçı, Anıtkabir'de 2 kez olmak üzere Still Life Sanat Galerisi'nde,  Ankara Üniversitesi Rektörlük Binasında, Sevda Cenap And Vakfı'nda ve Kalıpçızade Konağı'nda da kişisel Atatürk sergileri açtı.  

Serginin açılışına, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

29 Ekim tarihinde açılan ''Zaferin 99. Yılında Atamızın İzinde'' temalı sergi 14 Kasım 2022 tarihine kadar açık olacaktır.

Görülmesi gereken bir sergi. Çok büyük bir salonda, adeta Atamızla buluşmuş gibi bir hisle gezilen, harika bir sergi olmuş. Ben sevgili Nevzat Can hocamızı kutluyorum. Yeni sergilerini heyecanla bekliyorum.

Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.