Ne Zelenski ne Putin kazanan hep bu potin!

13.09.2022 - 11:07, Güncelleme: 13.09.2022 - 11:07
 

Ne Zelenski ne Putin kazanan hep bu potin!

Amerikan emperyalizmi, büründüğü vahşilik ile ne hak tanıyor ne hukuk… Vicdan ise Hak getire…
Hep kazanmak hep götürmek isteyen, buna karşı çıkanların tepesine çullanan; nazlanan olursa, “ben seni korumasam bir hafta tahtta oturamazsın” tehdidini savuran Amerika, adındaki ‘devlet’ dışında devlet ile ilgisi olmayan bir suç şebekesi gibi hareket ediyor. Hep kazanan olmak isteyen Amerika, Rusya Ukrayna savaşında da kazanan oluyor. Amerika’nın silah şirketleri tam manasıyla malı götürüyor. İnsanlar birbirini boğazlayıp, ülkeler birbirini haritadan silmek isterken Amerikan şirketleri el ovuşturuyor! Bu süreçte Almanya 35 tane ABD yapımı savaş uçağı F-35 alacağını duyururken, birçok Doğu Avrupa ülkesi de hava savunma ve taarruz ekipmanları ABD menşeli ürünlerle geliştirmeyi planlıyor. Ukrayna-Rusya arasındaki savaş, Avrupa’daki hükümetlerin savunma harcamalarını artırmaya teşvik ederken, Alman silah üreticisi Rheinmetall, satışlarının bu yıl organik olarak yüzde 15 ile 20 oranında artmasını beklediğini bildirdi. Avrupa’da birçok ülke, Ukrayna’nın işgalinin ardından savunma harcamalarını artırma yönünde adımlar attığı gözlemlendi. Avrupa ülkeleri Ukrayna’nın içinde bulunduğu trajik vaziyetten ders çıkarırken, Almanya, Fransa, İsveç ve Danimarka gibi ülkeler de harcamalarda hızlı bir artışa gidilmesi yönünde kararlar aldı. BD Savunma Bakan Yardımcısı Mara Karlin, Avrupalı müttefiklerinin savunma harcamalarını “iki katına çıkardıklarını” duyurdu.
Amerikan emperyalizmi, büründüğü vahşilik ile ne hak tanıyor ne hukuk… Vicdan ise Hak getire…

Hep kazanmak hep götürmek isteyen, buna karşı çıkanların tepesine çullanan; nazlanan olursa, “ben seni korumasam bir hafta tahtta oturamazsın” tehdidini savuran Amerika, adındaki ‘devlet’ dışında devlet ile ilgisi olmayan bir suç şebekesi gibi hareket ediyor.

Hep kazanan olmak isteyen Amerika, Rusya Ukrayna savaşında da kazanan oluyor. Amerika’nın silah şirketleri tam manasıyla malı götürüyor.

İnsanlar birbirini boğazlayıp, ülkeler birbirini haritadan silmek isterken Amerikan şirketleri el ovuşturuyor! Bu süreçte Almanya 35 tane ABD yapımı savaş uçağı F-35 alacağını duyururken, birçok Doğu Avrupa ülkesi de hava savunma ve taarruz ekipmanları ABD menşeli ürünlerle geliştirmeyi planlıyor.

Ukrayna-Rusya arasındaki savaş, Avrupa’daki hükümetlerin savunma harcamalarını artırmaya teşvik ederken, Alman silah üreticisi Rheinmetall, satışlarının bu yıl organik olarak yüzde 15 ile 20 oranında artmasını beklediğini bildirdi.

Avrupa’da birçok ülke, Ukrayna’nın işgalinin ardından savunma harcamalarını artırma yönünde adımlar attığı gözlemlendi. Avrupa ülkeleri Ukrayna’nın içinde bulunduğu trajik vaziyetten ders çıkarırken, Almanya, Fransa, İsveç ve Danimarka gibi ülkeler de harcamalarda hızlı bir artışa gidilmesi yönünde kararlar aldı. BD Savunma Bakan Yardımcısı Mara Karlin, Avrupalı müttefiklerinin savunma harcamalarını “iki katına çıkardıklarını” duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.