Nallıhan Kuş Cenneti Foto Safari Sergisi ve Ödülleri

Kültür-Sanat 27.11.2023 - 12:51, Güncelleme: 27.11.2023 - 12:51
 

Nallıhan Kuş Cenneti Foto Safari Sergisi ve Ödülleri

ANKHABER / Ankara’nın en kapsamlı turizm, kültür / sanat amaçlı geleneksel etkinliklerinden olan Nallıhan Kuş Cenneti Foto Safari yarışmasında çekilen fotoğraflardan oluşan ve 7'incisi düzenlenen Foto Safari Yarışması'nda ödül töreni gerçekleştirildi.
Ödül törenine; Ankara Valisi Vasip Şahin, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, eski milletvekili, Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve Doğa Koruma Vakfı Başkanı Nevzat Ceylan katıldı. Törende dereceye girenlere ödülleri verildi. Foto safariye katılanların çektiği fotoğraflardan oluşan sergi de açıldı. Kendisi de Nallıhanlı olan Nevzat Ceylan, Nallıhan'ın doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak için çalışmalara devam edeceklerini belirterek herkesi ilçeye beklediklerini söyledi. NEVZAT CEYLAN’IN DEĞERLENDİRMEİSİ Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve Doğa Koruma Vakfı Başkanı Nevzat Ceylan, 7. Foto Safari Yarışması ve sergisiyle ilgili değerlendirmesinden şu ifadeleri kullandı: Nallıhan Kuş Cennet ve Nallıhan Korunan Alanlar 7. Fotosafari Fotoğraf Yarışması Sergisinin açılışını Nata Vega AVM de çok geniş bir katılımla yaptık. Bir hafta sergide kalacak olan ve 50 eşsiz fotoğrafın sergilendiği açılışa katılan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, eski Orman Genel Müdürü Abdurrahman Sağkaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 9.Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Seçici Kurul Üyelerimiz, Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu ve Hemşeri Dernekleri Federasyonları Genel Başkanları, Doğa ve Çevre Derneği Başkanı Mutlu Gürler, yarışmada Ödül Alan Fotoğraf Sanatçıları ve misafirlerimiz ile Serginin açılması sağlayan Nata Vega AVM nin sahibi Namık Tanık ve ekibine, yarışmanın her safhasında her konuda önemli destek veren Nallıhan Belediye Başkanımız İsmail Öntaş ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.”
ANKHABER / Ankara’nın en kapsamlı turizm, kültür / sanat amaçlı geleneksel etkinliklerinden olan Nallıhan Kuş Cenneti Foto Safari yarışmasında çekilen fotoğraflardan oluşan ve 7'incisi düzenlenen Foto Safari Yarışması'nda ödül töreni gerçekleştirildi.

Ödül törenine; Ankara Valisi Vasip Şahin, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, eski milletvekili, Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve Doğa Koruma Vakfı Başkanı Nevzat Ceylan katıldı.

Törende dereceye girenlere ödülleri verildi. Foto safariye katılanların çektiği fotoğraflardan oluşan sergi de açıldı.

Kendisi de Nallıhanlı olan Nevzat Ceylan, Nallıhan'ın doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak için çalışmalara devam edeceklerini belirterek herkesi ilçeye beklediklerini söyledi.

NEVZAT CEYLAN’IN DEĞERLENDİRMEİSİ

Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve Doğa Koruma Vakfı Başkanı Nevzat Ceylan, 7. Foto Safari Yarışması ve sergisiyle ilgili değerlendirmesinden şu ifadeleri kullandı:

Nallıhan Kuş Cennet ve Nallıhan Korunan Alanlar 7. Fotosafari Fotoğraf Yarışması Sergisinin açılışını Nata Vega AVM de çok geniş bir katılımla yaptık. Bir hafta sergide kalacak olan ve 50 eşsiz fotoğrafın sergilendiği açılışa katılan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, eski Orman Genel Müdürü Abdurrahman Sağkaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 9.Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Seçici Kurul Üyelerimiz, Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu ve Hemşeri Dernekleri Federasyonları Genel Başkanları, Doğa ve Çevre Derneği Başkanı Mutlu Gürler, yarışmada Ödül Alan Fotoğraf Sanatçıları ve misafirlerimiz ile Serginin açılması sağlayan Nata Vega AVM nin sahibi Namık Tanık ve ekibine, yarışmanın her safhasında her konuda önemli destek veren Nallıhan Belediye Başkanımız İsmail Öntaş ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.