Mutlu Çelik ile Bülent Aktürk’ten futbol sohbeti

Spor Sahnesi 26.09.2022 - 13:58, Güncelleme: 26.09.2022 - 14:03
 

Mutlu Çelik ile Bülent Aktürk’ten futbol sohbeti

Kutay Menajerlik Kurucusu Bülent Aktürk hem ziyaretlerine devam ediyor hem de konuklarını misafir ediyor.
Futbol çalışmalarının yanı sıra Cumhuriyet’in 100. yılı için de önemli projeleri olan Aktürk, eski hakem ve futbol yorumcusu Mutlu Çelik ile bir araya geldi. HAKEMLİK VE VAR SİSTEMİ KONUŞULDU Tecrübeli futbol insanı Mutlu Çelik ile hem eski günleri hem de özellikle hakemlikte yaşanan tartışmaları değerlendiren Bülent Aktürk, VAR sisteminden yeni teknolojilere ve futbol oyunundaki yeni kurallara kadar geniş bir sohbet gerçekleştirdi. MİLLİ TAKIM DAHA İYİ OLMALI A Milli Futbol Takımı’nın Lüksemburg karşısındaki eleştirilen performansının ve Faroe Adaları maçında alınan yenilginin Türk Milli Takımı’na yakışmadığını belirten Bülent Aktürk, “Ülke futbolumuzun gelişmesi ve ilerlemesi ile Milli Takımımız da hak ettiği yerlere gelecektir. Büyük turnuvalara katılma konusunda yaşadığımız sorun ve bu sene Şampiyonlar Ligi’nde de Türk takımının yer almaması büyük bir sorundur. Umarım alınacak doğru kararlar ve atılacak doğru adımlarla gençlerimiz daha iyi olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
Kutay Menajerlik Kurucusu Bülent Aktürk hem ziyaretlerine devam ediyor hem de konuklarını misafir ediyor.

Futbol çalışmalarının yanı sıra Cumhuriyet’in 100. yılı için de önemli projeleri olan Aktürk, eski hakem ve futbol yorumcusu Mutlu Çelik ile bir araya geldi.
HAKEMLİK VE VAR SİSTEMİ KONUŞULDU
Tecrübeli futbol insanı Mutlu Çelik ile hem eski günleri hem de özellikle hakemlikte yaşanan tartışmaları değerlendiren Bülent Aktürk, VAR sisteminden yeni teknolojilere ve futbol oyunundaki yeni kurallara kadar geniş bir sohbet gerçekleştirdi.
MİLLİ TAKIM DAHA İYİ OLMALI
A Milli Futbol Takımı’nın Lüksemburg karşısındaki eleştirilen performansının ve Faroe Adaları maçında alınan yenilginin Türk Milli Takımı’na yakışmadığını belirten Bülent Aktürk, “Ülke futbolumuzun gelişmesi ve ilerlemesi ile Milli Takımımız da hak ettiği yerlere gelecektir. Büyük turnuvalara katılma konusunda yaşadığımız sorun ve bu sene Şampiyonlar Ligi’nde de Türk takımının yer almaması büyük bir sorundur. Umarım alınacak doğru kararlar ve atılacak doğru adımlarla gençlerimiz daha iyi olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.