Mutabakat Komitesi Toplandı

Güncel 04.11.2022 - 11:25, Güncelleme: 04.11.2022 - 11:25
 

Mutabakat Komitesi Toplandı

Mutabakat Komitesi Toplantısı, Ankara Ticaret İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
Ankara Vali Yardımcısı Cihangir Güler'in başkanlığında gerçekleştirilen ve ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar'ın da hazır bulunduğu 2022 Yılı Kasım Ayı Olağan Mutabakat Komitesi Toplantısı'na; Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer ve Şube Müdürü Tuncer Başbozkurt ile ATO Temsilcisi Haluk Ataol da katıldı. Esnaf ve sanatkarlar ile taciri belirlemek veyahut esnaf ve sanatkar meslek odaları arasında üyenin hangi odaya kayıtlı olması gerektiği üzerine gerçekleştirilen Mutabakat Komitesi Toplantısında; taleplere/anlaşmazlığa konu başvuru dosyaları görüşülerek, karara bağlandı. ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, "5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu'na tabi Ankara'da ANKESOB çatısı altında hizmet veren esnaf ve sanatkar odalarımız arasında ve yine bu odalar ile Ankara Ticaret Odası arasında üye kayıt zorunluluğu bakımından ortaya çıkan anlaşmazlıkları ve üye taleplerini çözümlemek üzere Ankara Vali Yardımcımız Sayın Cihangir Güler'in başkanlığında gerçekleştirdiğimiz toplantımızda; yapılan değerlendirmeler sonucunda alınan kararların esnaf ve sanatkarlarımıza, tacirlerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Mutabakat Komitesi Toplantısı, Ankara Ticaret İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ankara Vali Yardımcısı Cihangir Güler'in başkanlığında gerçekleştirilen ve ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar'ın da hazır bulunduğu 2022 Yılı Kasım Ayı Olağan Mutabakat Komitesi Toplantısı'na; Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer ve Şube Müdürü Tuncer Başbozkurt ile ATO Temsilcisi Haluk Ataol da katıldı.

Esnaf ve sanatkarlar ile taciri belirlemek veyahut esnaf ve sanatkar meslek odaları arasında üyenin hangi odaya kayıtlı olması gerektiği üzerine gerçekleştirilen Mutabakat Komitesi Toplantısında; taleplere/anlaşmazlığa konu başvuru dosyaları görüşülerek, karara bağlandı.

ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, "5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu'na tabi Ankara'da ANKESOB çatısı altında hizmet veren esnaf ve sanatkar odalarımız arasında ve yine bu odalar ile Ankara Ticaret Odası arasında üye kayıt zorunluluğu bakımından ortaya çıkan anlaşmazlıkları ve üye taleplerini çözümlemek üzere Ankara Vali Yardımcımız Sayın Cihangir Güler'in başkanlığında gerçekleştirdiğimiz toplantımızda; yapılan değerlendirmeler sonucunda alınan kararların esnaf ve sanatkarlarımıza, tacirlerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.