Mustafa Armağan “Kitap Kapınızda” Hizmetine Hayran Kaldı

Kültür-Sanat 23.09.2022 - 12:43, Güncelleme: 23.09.2022 - 12:45
 

Mustafa Armağan “Kitap Kapınızda” Hizmetine Hayran Kaldı

Mamak Belediyesi’nin “Kitap Kapınızda” projesi büyük ilgi görüyor.
Ankara Edebiyat Festivali kapsamında Mamak Musiki Muallim Mektebi’nde “Nagehan Ol Şara Vardım Şehir ve Edebiyat Paneli”ne katılan Mustafa Armağan, Mamak Belediyesi’nin Kitap Kapınızda hizmetine hayran kaldı. Açtığı bebek, çocuk ve uyanık kütüphaneleriyle (19) Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından “Yılın Kütüphane Dostu Belediyesi” seçilen Mamak Belediyesi, kitap okuma konusunda hizmette sınır tanımıyor. 65 yaş üstü, evi ve kütüphaneye ulaşım noktasında sıkıntı yaşayan vatandaşlar için hizmet veren Mamak Belediyesi’nin “Kitap Kapınızda” uygulamasında 4 bine yakın kullanıcısı var. Bugüne kadar yaklaşık 8 bin kitap, okurlara ulaştırıldı. Mamak Belediyesi bu hizmet karşılığında hiçbir ücret talep etmiyor. Kitap Kapınızda uygulaması usta Yazar Mustafa Armağan’ın da dikkatini çekti. Kitapların okurlara ulaştırılması noktasında hizmet veren kuryelerin “Kitap Kapınızda” motoruna binen Mustafa Armağan, sosyal medya hesabından “Mamak Belediyesi’nin bu değerli hizmetine katılmak boynumuzun borcudur” yazdı. 
Mamak Belediyesi’nin “Kitap Kapınızda” projesi büyük ilgi görüyor.

Ankara Edebiyat Festivali kapsamında Mamak Musiki Muallim Mektebi’nde “Nagehan Ol Şara Vardım Şehir ve Edebiyat Paneli”ne katılan Mustafa Armağan, Mamak Belediyesi’nin Kitap Kapınızda hizmetine hayran kaldı.

Açtığı bebek, çocuk ve uyanık kütüphaneleriyle (19) Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından “Yılın Kütüphane Dostu Belediyesi” seçilen Mamak Belediyesi, kitap okuma konusunda hizmette sınır tanımıyor.

65 yaş üstü, evi ve kütüphaneye ulaşım noktasında sıkıntı yaşayan vatandaşlar için hizmet veren Mamak Belediyesi’nin “Kitap Kapınızda” uygulamasında 4 bine yakın kullanıcısı var. Bugüne kadar yaklaşık 8 bin kitap, okurlara ulaştırıldı. Mamak Belediyesi bu hizmet karşılığında hiçbir ücret talep etmiyor.

Kitap Kapınızda uygulaması usta Yazar Mustafa Armağan’ın da dikkatini çekti. Kitapların okurlara ulaştırılması noktasında hizmet veren kuryelerin “Kitap Kapınızda” motoruna binen Mustafa Armağan, sosyal medya hesabından “Mamak Belediyesi’nin bu değerli hizmetine katılmak boynumuzun borcudur” yazdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.