Musiki Muallim Mektebi’nde Oda Müziği Konseri

Kültür-Sanat 15.06.2023 - 12:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 12:18
 

Musiki Muallim Mektebi’nde Oda Müziği Konseri

Giresun Üniversitesi Oda Müziği Topluluğu Mamak’ın tarihi mekanında konser verdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk konservatuarı Musiki Muallim Mektebi, yıllar süren sessizliğinin ardından Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin göreve gelmesi ile birlikte yeniden kültür ve sanata “merhaba” dedi. Musiki Muallim Mektebi’nde hemen hemen her gün sanat etkinlikleri düzenleniyor, Mamaklılar kültür ve sanat etkinliklerine doyuyor. Giresun Üniversitesi Oda Müziği Topluluğu da Mamak’ta Musiki Muallim Mektebi’nde konser verdi. Konserde Betül Yetkin Gülmez kemanı ile, Eda Nergiz piyanosu ile, Sarper Dağtekin archlute&gitar ile, Ezgi Yağmur Bilgin ise viyolonseli ile kendine hayran bıraktı. Müzik dolu gecede birbirinden güzel eserler çalındı.
Giresun Üniversitesi Oda Müziği Topluluğu Mamak’ın tarihi mekanında konser verdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk konservatuarı Musiki Muallim Mektebi, yıllar süren sessizliğinin ardından Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin göreve gelmesi ile birlikte yeniden kültür ve sanata “merhaba” dedi.

Musiki Muallim Mektebi’nde hemen hemen her gün sanat etkinlikleri düzenleniyor, Mamaklılar kültür ve sanat etkinliklerine doyuyor.

Giresun Üniversitesi Oda Müziği Topluluğu da Mamak’ta Musiki Muallim Mektebi’nde konser verdi. Konserde Betül Yetkin Gülmez kemanı ile, Eda Nergiz piyanosu ile, Sarper Dağtekin archlute&gitar ile, Ezgi Yağmur Bilgin ise viyolonseli ile kendine hayran bıraktı. Müzik dolu gecede birbirinden güzel eserler çalındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.