Murat Köse'den dolmuş sohbeti

Ankara 22.05.2023 - 13:59, Güncelleme: 22.05.2023 - 13:59
 

Murat Köse'den dolmuş sohbeti

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak-Sıhhiye arasında sefer yapan dolmuşa binerek hem yolcuları hem de esnafı dinledi...
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, vatandaşı dinlemeye, hasbihal etmeye önem veriyor. Sık sık esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Murat Köse bu kez ulaşım esnafının sorunlarını dinlemek için dolmuşa bindi. Mamak-Sıhhiye dolmuşuna binen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi karşısında gören şoför ve yolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ulaşım esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Murat Köse, yolcularla da hasbihal etti, isteklerini dinledi. “Bizim istikametimizi milletimiz belirliyor” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Güzel Mamak’ta her yeri geziyoruz, ziyaret ediyoruz, muhabbet edip, talepleri dinliyoruz. Biz milletimiz ne diyor buna bakıyoruz. Bizim istikametimizi milletimiz belirliyor. En güzel hizmetleri ve en güzel eserleri milletimiz için hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar 4 yılda 174 hizmet ve eseri Mamaklı hemşerilerimizle buluşturduk elhamdulillah. Her zaman milletimizin hizmetinde, milletimizin emrindeyiz. Mamak’ın Çehresi Değişiyor. Mamak Daha Güzel Oluyor” dedi.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak-Sıhhiye arasında sefer yapan dolmuşa binerek hem yolcuları hem de esnafı dinledi...

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, vatandaşı dinlemeye, hasbihal etmeye önem veriyor. Sık sık esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Murat Köse bu kez ulaşım esnafının sorunlarını dinlemek için dolmuşa bindi. Mamak-Sıhhiye dolmuşuna binen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi karşısında gören şoför ve yolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ulaşım esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Murat Köse, yolcularla da hasbihal etti, isteklerini dinledi.

“Bizim istikametimizi milletimiz belirliyor”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Güzel Mamak’ta her yeri geziyoruz, ziyaret ediyoruz, muhabbet edip, talepleri dinliyoruz. Biz milletimiz ne diyor buna bakıyoruz. Bizim istikametimizi milletimiz belirliyor. En güzel hizmetleri ve en güzel eserleri milletimiz için hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar 4 yılda 174 hizmet ve eseri Mamaklı hemşerilerimizle buluşturduk elhamdulillah. Her zaman milletimizin hizmetinde, milletimizin emrindeyiz. Mamak’ın Çehresi Değişiyor. Mamak Daha Güzel Oluyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.