Murat Köse: Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun

Güncel 16.07.2023 - 12:14, Güncelleme: 16.07.2023 - 12:14
 

Murat Köse: Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde şehit edilen vatandaşlarımızın kabirlerini ziyaret etti.
FETÖ terör örgütünün kanlı darbe girişiminin üzerinden yedi yıl geçti. Hainler darbe ve işgal girişiminde 253 vatandaşımızı şehit etti. O gece örgüt üyeleri tarafından Mamak’ta da vatandaşlara ateş açıldı. Ellerinde bayrak, dillerinde tekbirle yürüyen vatandaşlarımıza yönelik saldırıda Hasan Altın, Ali Alıtkan ve Şener Dursun şehit oldu. Aradan geçen yedi yılın ardından şehitlerimiz unutulmadı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte 15 Temmuz şehitlerinin Ortaköy Mezarlığı’ndaki kabirleri başındaydı. Dualar edildi, şehitler rahmetle anıldı. Yeni Mamak Merkez Camii’nde de şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu. Mamak Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerimiz için ikramlarda bulundu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “15Temmuz bizim İstiklal ve İstikbal mücadelemizdir. İçerde ve dışardaki vesayet odaklarına milletimizin verdiği en güçlü cevabın adıdır 15 Temmuz. Ortaköy’deki 15 Temmuz Şehitlerimiz, Şener Dursun, Ali Alıtkan ve Hasan Altın’ı ziyaret ederek dua ettik. Başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere, maziden atiye, tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum” diye yazdı.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde şehit edilen vatandaşlarımızın kabirlerini ziyaret etti.

FETÖ terör örgütünün kanlı darbe girişiminin üzerinden yedi yıl geçti. Hainler darbe ve işgal girişiminde 253 vatandaşımızı şehit etti. O gece örgüt üyeleri tarafından Mamak’ta da vatandaşlara ateş açıldı. Ellerinde bayrak, dillerinde tekbirle yürüyen vatandaşlarımıza yönelik saldırıda Hasan Altın, Ali Alıtkan ve Şener Dursun şehit oldu. Aradan geçen yedi yılın ardından şehitlerimiz unutulmadı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte 15 Temmuz şehitlerinin Ortaköy Mezarlığı’ndaki kabirleri başındaydı. Dualar edildi, şehitler rahmetle anıldı. Yeni Mamak Merkez Camii’nde de şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu. Mamak Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerimiz için ikramlarda bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “15Temmuz bizim İstiklal ve İstikbal mücadelemizdir. İçerde ve dışardaki vesayet odaklarına milletimizin verdiği en güçlü cevabın adıdır 15 Temmuz. Ortaköy’deki 15 Temmuz Şehitlerimiz, Şener Dursun, Ali Alıtkan ve Hasan Altın’ı ziyaret ederek dua ettik. Başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere, maziden atiye, tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum” diye yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.