Murat Köse: Gençler İstedi Biz Yaptık

Kültür-Sanat 04.12.2023 - 14:42, Güncelleme: 04.12.2023 - 14:46
 

Murat Köse: Gençler İstedi Biz Yaptık

“Kütüphane Dostu Belediye” ödüllü Mamak Belediyesi, kütüphaneleri kullanan öğrenciler için kahve ikramı hizmeti sunuyor.
7/24 hizmet anlayışı ile çalışan Mamak Belediyesi uyanık kütüphaneleri, gençlerin ders çalışmalarını desteklemek adına çeşitli ikramlar sunuyor. Çay, çorba ve poğaça ikramlarının ardından kütüphanelerde kahve ikramı da başladı. Mamak Belediyesi, gençlerin kahve talebine kayıtsız kalmadı… Gençlerin isteklerini hemen yerine getiren Mamak Belediyesi, uyanık kütüphanelerini kahve makineleriyle donattı. Kahveler de çay, çorba ve poğaça gibi ücretsiz alınabiliyor. Mamak Belediyesi uyanık kütüphanelerine ders çalışmaya sıcak bir mola vermek isteyen öğrenciler, soluğu kahve makinesinin önünde alıyor. Kahve içerek enerji depolayan gençler böylece ders çalışmaya daha zinde devam ediyor.   Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kütüphanelerimizde ders çalışan gençlerimizin kahve isteğine kayıtsız kalmadık. Uyanık kütüphanelerimizde kahve ikramlarımızı başlattık. Ücretsiz kahvenin yanında çay, çorba ve poğaça ikramlarımızla sınav maratonunda gençlerimizin yanındayız” dedi. Başkan Murat Köse, “Bugüne kadar kütüphanelerimizde ders çalışarak sınavlarda başarılı olmuş, üniversite kazanmış birçok gencimiz var. İnşallah bu sene de Mamak Belediyesi kütüphanelerinde ders çalışan gençlerimiz, hedeflerine ulaşacak” diye konuştu.
“Kütüphane Dostu Belediye” ödüllü Mamak Belediyesi, kütüphaneleri kullanan öğrenciler için kahve ikramı hizmeti sunuyor.

7/24 hizmet anlayışı ile çalışan Mamak Belediyesi uyanık kütüphaneleri, gençlerin ders çalışmalarını desteklemek adına çeşitli ikramlar sunuyor. Çay, çorba ve poğaça ikramlarının ardından kütüphanelerde kahve ikramı da başladı.

Mamak Belediyesi, gençlerin kahve talebine kayıtsız kalmadı… Gençlerin isteklerini hemen yerine getiren Mamak Belediyesi, uyanık kütüphanelerini kahve makineleriyle donattı. Kahveler de çay, çorba ve poğaça gibi ücretsiz alınabiliyor.

Mamak Belediyesi uyanık kütüphanelerine ders çalışmaya sıcak bir mola vermek isteyen öğrenciler, soluğu kahve makinesinin önünde alıyor. Kahve içerek enerji depolayan gençler böylece ders çalışmaya daha zinde devam ediyor.  

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kütüphanelerimizde ders çalışan gençlerimizin kahve isteğine kayıtsız kalmadık. Uyanık kütüphanelerimizde kahve ikramlarımızı başlattık. Ücretsiz kahvenin yanında çay, çorba ve poğaça ikramlarımızla sınav maratonunda gençlerimizin yanındayız” dedi.

Başkan Murat Köse, “Bugüne kadar kütüphanelerimizde ders çalışarak sınavlarda başarılı olmuş, üniversite kazanmış birçok gencimiz var. İnşallah bu sene de Mamak Belediyesi kütüphanelerinde ders çalışan gençlerimiz, hedeflerine ulaşacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.