Murat Ercan'dan Sincan'da yüz yüze sohbet

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.02.2024 - 13:20, Güncelleme: 12.02.2024 - 13:20
 

Murat Ercan'dan Sincan'da yüz yüze sohbet

Ankara'da yerel seçim hareketliliği devam ediyor. Saha çalışmalarını hızlandıran Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Osmanlı Mahallesi'ndeydi...
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak, Osmanlı Mahallesi'nde Akkent Sitesi sakinleriyle buluşan Başkan Ercan, Sincan'a yönelik yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. Sincan sokaklarında dolaşarak vatandaşları selamlayan Başkan Ercan, aileleriyle tiyatro izleyen çocuklara da sürpriz yapmayı ihmal etmedi. Çeşitli alanlarda hayata geçirdiği yatırım ve projelerle Sincan halkının takdirini kazanan Başkan Murat Ercan, halkının yanında olmaya devam ediyor. Akkent Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ercan, Sincan'a yönelik projeleri paylaştı ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ercan, "Hemşehrilerimize gerçekleştirdiğimiz işleri ve yeni dönem projelerimizi anlattık. Bize güleryüzle ev sahipliği yapan, fikir ve önerileriyle süreçlere katkıda bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi. MURAT ERCAN: GÖNÜL GÖNÜLE YAPIYORUZ Lale Meydanı'nda Sincanlıları selamlayan Başkan Ercan, çay sohbetlerine katıldı ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Ercan, "Biz siyaseti kapalı kapılar ardında değil, milletimizin yanında, hemşehrilerimizle iç içe, gönül gönüle yapıyoruz." şeklinde konuştuğunda, vatandaşlar da tam destek verdiler. Başkan Ercan'ın sonraki durağı Lale Konferans Salonu oldu. Burada tiyatro izleyen miniklere ve ailelerine sürpriz yapan Başkan Ercan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve onlarla sohbet etti.
Ankara'da yerel seçim hareketliliği devam ediyor. Saha çalışmalarını hızlandıran Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Osmanlı Mahallesi'ndeydi...

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak, Osmanlı Mahallesi'nde Akkent Sitesi sakinleriyle buluşan Başkan Ercan, Sincan'a yönelik yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. Sincan sokaklarında dolaşarak vatandaşları selamlayan Başkan Ercan, aileleriyle tiyatro izleyen çocuklara da sürpriz yapmayı ihmal etmedi.

Çeşitli alanlarda hayata geçirdiği yatırım ve projelerle Sincan halkının takdirini kazanan Başkan Murat Ercan, halkının yanında olmaya devam ediyor.

Akkent Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ercan, Sincan'a yönelik projeleri paylaştı ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ercan, "Hemşehrilerimize gerçekleştirdiğimiz işleri ve yeni dönem projelerimizi anlattık. Bize güleryüzle ev sahipliği yapan, fikir ve önerileriyle süreçlere katkıda bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.

MURAT ERCAN: GÖNÜL GÖNÜLE YAPIYORUZ

Lale Meydanı'nda Sincanlıları selamlayan Başkan Ercan, çay sohbetlerine katıldı ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Ercan, "Biz siyaseti kapalı kapılar ardında değil, milletimizin yanında, hemşehrilerimizle iç içe, gönül gönüle yapıyoruz." şeklinde konuştuğunda, vatandaşlar da tam destek verdiler.

Başkan Ercan'ın sonraki durağı Lale Konferans Salonu oldu. Burada tiyatro izleyen miniklere ve ailelerine sürpriz yapan Başkan Ercan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve onlarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.