Murat Ercan'dan pazar alanında tatlı sürpriz

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 09.02.2024 - 11:48, Güncelleme: 09.02.2024 - 11:48
 

Murat Ercan'dan pazar alanında tatlı sürpriz

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Plevne Mahallesi'nde kurulan semt pazarında tatlı tezgahının başına geçerek, vatandaşlara tatlı ikrâm etti...
Esnaf ziyaretlerini sürdüren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, semt pazarının yanı sıra Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya geldi, asker uğurlamasına katıldı ve seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu kez Plevne Mahallesi semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafıyla sohbet eden Başkan Ercan, vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için destek isteyen Başkan Ercan'a vatandaşlar, "Destek tamamen senin, başarılar dileriz Başkanım" şeklinde karşılık verdi. Pazar ziyaretinin ardından Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi'ne geçen Başkan Ercan, burada öğrencilerle bir araya gelerek, "Kıraathanelerimiz gençlerimizin hizmetinde. Gençlerimizin olduğu yerde neşe, umut ve enerji var" dedi. Başkan Ercan, İstasyon Mahallesi'nde vatani görevini yapacak bir askerin uğurlamasına katıldı ve Andiçen Mahallesi'nde çeşitli esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret eden Başkan Ercan, burada çalışan teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti'nin yerel seçimlerde Sincan'da tarih yazacağını vurgulayan Başkan Ercan, "31 Mart gecesi Sincan'da yeni bir seçim zaferi kazanmak ve Ankara'yı yeniden gerçek belediyecilikle buluşturmak için kararlıyız" mesajını iletti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Plevne Mahallesi'nde kurulan semt pazarında tatlı tezgahının başına geçerek, vatandaşlara tatlı ikrâm etti...

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, semt pazarının yanı sıra Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya geldi, asker uğurlamasına katıldı ve seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu kez Plevne Mahallesi semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafıyla sohbet eden Başkan Ercan, vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için destek isteyen Başkan Ercan'a vatandaşlar, "Destek tamamen senin, başarılar dileriz Başkanım" şeklinde karşılık verdi.

Pazar ziyaretinin ardından Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi'ne geçen Başkan Ercan, burada öğrencilerle bir araya gelerek, "Kıraathanelerimiz gençlerimizin hizmetinde. Gençlerimizin olduğu yerde neşe, umut ve enerji var" dedi.

Başkan Ercan, İstasyon Mahallesi'nde vatani görevini yapacak bir askerin uğurlamasına katıldı ve Andiçen Mahallesi'nde çeşitli esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret eden Başkan Ercan, burada çalışan teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti'nin yerel seçimlerde Sincan'da tarih yazacağını vurgulayan Başkan Ercan, "31 Mart gecesi Sincan'da yeni bir seçim zaferi kazanmak ve Ankara'yı yeniden gerçek belediyecilikle buluşturmak için kararlıyız" mesajını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.