Murat Ercan'dan döner ocağında esnaf sohbeti

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 27.02.2024 - 16:48, Güncelleme: 27.02.2024 - 16:48
 

Murat Ercan'dan döner ocağında esnaf sohbeti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yerel seçimlere 33 gün kala vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ercan, döner ocağının başına da geçti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, seçim çalışmalarındaki ziyaretleri sırasında zaman zaman renkli anlar yaşatıyor. Bir dönerci ustasını ziyaret ettiği bir anında döner ocağının başına geçen Başkan Ercan, vatandaşların siparişlerini kendi elleriyle hazırlayarak dikkatleri üzerine çekti. Yerel seçimlere doğru yaklaşırken AK Parti'nin Sincan'da yeniden aday gösterdiği Murat Ercan, vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Seçim sürecinde aktif bir rol üstlenen Başkan Ercan, sokaklarda her fırsatta esnafı ziyaret ediyor ve her kesimden Sincan'ın gelecek vizyonunu anlatıyor. Mart ayındaki seçimlerde rekor bir oy almayı hedefleyen Başkan Ercan, özellikle Millet Kıraathaneleri ve kafelerde gençlerle buluşarak onların nabzını tutuyor ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştiriyor. Atatürk Mahallesi'nde gençlerin sıcak karşılamasıyla karşılaşan Başkan Ercan, "Genç kardeşlerimizin hayallerine ve hedeflerine ulaşmaları için her zaman yanlarında olacağız, onlara destek olmaktan mutluluk duyuyoruz," şeklinde konuştu. Esnaf ziyaretlerinde de aktif olan Başkan Ercan, bazen tezgahın arkasına geçerek esnafın yerine geçiyor. Bu sefer dönerci ocağının başında döner kesen Başkan Ercan, "Yarım ekmek hazırlıyorum, iyi pişmiş yerinden," diyerek esprili bir şekilde vatandaşları karşılıyor ve onları gülümsetiyor. Renkli anların yaşandığı esnaf ziyaretinin ardından Başkan Ercan, "İlçemizin tüm güler yüzlü esnaflarına hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum," diyerek çalışmalarına devam ediyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yerel seçimlere 33 gün kala vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ercan, döner ocağının başına da geçti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, seçim çalışmalarındaki ziyaretleri sırasında zaman zaman renkli anlar yaşatıyor. Bir dönerci ustasını ziyaret ettiği bir anında döner ocağının başına geçen Başkan Ercan, vatandaşların siparişlerini kendi elleriyle hazırlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Yerel seçimlere doğru yaklaşırken AK Parti'nin Sincan'da yeniden aday gösterdiği Murat Ercan, vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Seçim sürecinde aktif bir rol üstlenen Başkan Ercan, sokaklarda her fırsatta esnafı ziyaret ediyor ve her kesimden Sincan'ın gelecek vizyonunu anlatıyor.

Mart ayındaki seçimlerde rekor bir oy almayı hedefleyen Başkan Ercan, özellikle Millet Kıraathaneleri ve kafelerde gençlerle buluşarak onların nabzını tutuyor ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştiriyor.

Atatürk Mahallesi'nde gençlerin sıcak karşılamasıyla karşılaşan Başkan Ercan, "Genç kardeşlerimizin hayallerine ve hedeflerine ulaşmaları için her zaman yanlarında olacağız, onlara destek olmaktan mutluluk duyuyoruz," şeklinde konuştu.

Esnaf ziyaretlerinde de aktif olan Başkan Ercan, bazen tezgahın arkasına geçerek esnafın yerine geçiyor. Bu sefer dönerci ocağının başında döner kesen Başkan Ercan, "Yarım ekmek hazırlıyorum, iyi pişmiş yerinden," diyerek esprili bir şekilde vatandaşları karşılıyor ve onları gülümsetiyor.

Renkli anların yaşandığı esnaf ziyaretinin ardından Başkan Ercan, "İlçemizin tüm güler yüzlü esnaflarına hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum," diyerek çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.