Murat Ercan: Acılarımız ilk günkü gibi taze

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 07.02.2024 - 10:01, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:01
 

Murat Ercan: Acılarımız ilk günkü gibi taze

6 Şubat depreminin yıl dönümünde Sincan'da düzenlenen anma töreni, Sincan Kaymakamlığı ve Sincan Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.
6 Şubat'ta Türkiye'yi derinden sarsan depremler, özellikle Kahramanmaraş merkezli olarak 11 ilde büyük bir yıkıma sebep oldu. Türkiye, bu acıları hafifletmek için birliktelik gösterdi. Sincan Belediyesi, depremin hemen ardından birçok personel ve iş makinesiyle bölgeye ulaşarak arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Ayrıca, Sincan halkının yardımıyla toplanan malzemeleri taşıyan 113 tır da bölgeye gönderildi. Sincan Kaymakamlığı ve Sincan Belediyesi'nin ortaklığıyla kurulan hizmet birimi, depremzedelere direkt olarak ulaşarak giysi, ayakkabı, temizlik malzemeleri ve gıda gibi yardımları sağladı. Depremin yıl dönümünde, Sincan Belediyesi ve Sincan Kaymakamlığı tarafından "Asrın Felaketi" adı altında anma programı düzenlendi. Programa Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Program, saygı duruşuyla başladı ve ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak depremde hayatını kaybedenler için dua edildi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Acılarımız ilk günkü gibi taze... O zor günlerde biz de bölgedeydik. Devletimizin merhamet elini depremzedelere uzatmak, kederli yüreklere bir nebze de olsa su serpmek, Adıyaman'a kol kanat germek ve yaraları sarmak için elimizden geleni yaptık. Adıyaman'ı Sincan'dan ayrı tutmadık. Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın" şeklinde konuştu.
6 Şubat depreminin yıl dönümünde Sincan'da düzenlenen anma töreni, Sincan Kaymakamlığı ve Sincan Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

6 Şubat'ta Türkiye'yi derinden sarsan depremler, özellikle Kahramanmaraş merkezli olarak 11 ilde büyük bir yıkıma sebep oldu. Türkiye, bu acıları hafifletmek için birliktelik gösterdi. Sincan Belediyesi, depremin hemen ardından birçok personel ve iş makinesiyle bölgeye ulaşarak arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Ayrıca, Sincan halkının yardımıyla toplanan malzemeleri taşıyan 113 tır da bölgeye gönderildi.

Sincan Kaymakamlığı ve Sincan Belediyesi'nin ortaklığıyla kurulan hizmet birimi, depremzedelere direkt olarak ulaşarak giysi, ayakkabı, temizlik malzemeleri ve gıda gibi yardımları sağladı.

Depremin yıl dönümünde, Sincan Belediyesi ve Sincan Kaymakamlığı tarafından "Asrın Felaketi" adı altında anma programı düzenlendi. Programa Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Program, saygı duruşuyla başladı ve ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak depremde hayatını kaybedenler için dua edildi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Acılarımız ilk günkü gibi taze... O zor günlerde biz de bölgedeydik. Devletimizin merhamet elini depremzedelere uzatmak, kederli yüreklere bir nebze de olsa su serpmek, Adıyaman'a kol kanat germek ve yaraları sarmak için elimizden geleni yaptık. Adıyaman'ı Sincan'dan ayrı tutmadık. Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.