Mülkiyeliler Birliği'nde Kadın Yazarlar İmza Günü

Kültür-Sanat 13.08.2022 - 22:42, Güncelleme: 13.08.2022 - 22:42
 

Mülkiyeliler Birliği'nde Kadın Yazarlar İmza Günü

Sema Kumrulu 13 Ağustos 2022 tarihinde ''Okumadan, Yaz Geçmez'' temasıyla Kadın Yazarlar imza günü gerçekleşti.
Mülkiyeliler Birliği'nde düzenlenen İmza Günü'nde; Nevin Balta, Ebru Figen Meydan, Dilek Işık, Zeliş Kuşçu, Ayşe Kaygusuz Şimşek, Roza Kurban, Ebru Öztürk ve Şerife Yıldız kitaplarını imzaladı. Kadın ve Mücadele Derneği'nin desteğiyle gerçekleşen etkinlikte yazarlar, ''Kitap Okumayı Sevmeyen Yoktur, Aradığı Kitabı Henüz Bulamamış Olan Vardır'' sloganıyla yola çıktılar. ''Okumadan Yaz Geçmez'' temalı Kadın Yazarlar İmza Gününe; Kadın ve Mücadele Derneği üyeleri, gönüllüler ve Ankaralılar katıldı.
Sema Kumrulu 13 Ağustos 2022 tarihinde ''Okumadan, Yaz Geçmez'' temasıyla Kadın Yazarlar imza günü gerçekleşti.

Mülkiyeliler Birliği'nde düzenlenen İmza Günü'nde; Nevin Balta, Ebru Figen Meydan, Dilek Işık, Zeliş Kuşçu, Ayşe Kaygusuz Şimşek, Roza Kurban, Ebru Öztürk ve Şerife Yıldız kitaplarını imzaladı. Kadın ve Mücadele Derneği'nin desteğiyle gerçekleşen etkinlikte yazarlar, ''Kitap Okumayı Sevmeyen Yoktur, Aradığı Kitabı Henüz Bulamamış Olan Vardır'' sloganıyla yola çıktılar.

''Okumadan Yaz Geçmez'' temalı Kadın Yazarlar İmza Gününe; Kadın ve Mücadele Derneği üyeleri, gönüllüler ve Ankaralılar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.