Muhammet Yoldaş Güneri, Ankara 3. Bölgeden AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu

04.04.2023 - 15:35, Güncelleme: 04.04.2023 - 15:35
 

Muhammet Yoldaş Güneri, Ankara 3. Bölgeden AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu

Seçim süreci ve heyecanı ve hızıyla devam ediyor.
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı adaylık başvuruları tamamlandı, oy pusulasındaki yerler belirlendi. Milletvekili aday adaylığı başvuruları da tamamlandı. Milletvekili olmak için başvuranlar arasına genç bir siyasetçi olan Muhammet Yoldaş Güneri de katıldı. Genç, başarılı, devlet ve özel sektör deneyimi olan Muhammet Yoldaş Güneri, AK Parti’nin “Türkiye hazır, hedef 2023” başlıklı hedeflerine hizmet adına Ak parti Ankara 3. Bölge Aday Adayı olarak milletvekili olabilme sürecini başlattı. Muhammet Yoldaş Güneri, girişimiyle ilgli olarak şu değerlendirmeyi yaptı: “Devletimiz ve özel Sektör Devlet İştiraki Kit’ve Şirketlerimiz Aselsan Başta olmak Üzere Yerli ve milli Savunma sanayi ve Ticaretinde Çok güzel Bir noktadayız ve Fazlasını Yapacak Güce Sahibiz. 1) “Dünya ekonomileri arasında ilk 10’a girilecek” 2) "Gayri safi yurt içi hasıla için hedef 2 trilyon dolar" 3) "İhracat 500 milyar doları görecek" 4) "İstihdam yüzde 50'nin üzerine çıkacak" 5) "Turist sayısı 50 milyonu geçecek" 6) "Turizm geliri için hedef 50 milyar dolar" 7) "Demiryolu ağı iki katına çıkarılacak" 8) "Yoksulluk oranı yüzde 10'un altına inecek" 9) "Kayıt dışı istihdam yüzde 15'in altına inecek" 10) "Doktor sayısı 200 binin üzerine çıkarılacak" 11) "Yerli uydu üretilecek" 12) "Yerli uçak üretilecek" 13) “2023 için en önemli, bir numaralı projemiz yeni anayasa”
Seçim süreci ve heyecanı ve hızıyla devam ediyor.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı adaylık başvuruları tamamlandı, oy pusulasındaki yerler belirlendi. Milletvekili aday adaylığı başvuruları da tamamlandı.

Milletvekili olmak için başvuranlar arasına genç bir siyasetçi olan Muhammet Yoldaş Güneri de katıldı.

Genç, başarılı, devlet ve özel sektör deneyimi olan Muhammet Yoldaş Güneri, AK Parti’nin “Türkiye hazır, hedef 2023” başlıklı hedeflerine hizmet adına Ak parti Ankara 3. Bölge Aday Adayı olarak milletvekili olabilme sürecini başlattı.

Muhammet Yoldaş Güneri, girişimiyle ilgli olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

“Devletimiz ve özel Sektör Devlet İştiraki Kit’ve Şirketlerimiz Aselsan Başta olmak Üzere Yerli ve milli Savunma sanayi ve Ticaretinde Çok güzel Bir noktadayız ve Fazlasını Yapacak Güce Sahibiz.

1) “Dünya ekonomileri arasında ilk 10’a girilecek”

2) "Gayri safi yurt içi hasıla için hedef 2 trilyon dolar"

3) "İhracat 500 milyar doları görecek"

4) "İstihdam yüzde 50'nin üzerine çıkacak"

5) "Turist sayısı 50 milyonu geçecek"

6) "Turizm geliri için hedef 50 milyar dolar"

7) "Demiryolu ağı iki katına çıkarılacak"

8) "Yoksulluk oranı yüzde 10'un altına inecek"

9) "Kayıt dışı istihdam yüzde 15'in altına inecek"

10) "Doktor sayısı 200 binin üzerine çıkarılacak"

11) "Yerli uydu üretilecek"

12) "Yerli uçak üretilecek"

13) “2023 için en önemli, bir numaralı projemiz yeni anayasa”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.