Minikler Tablolarını Tasarladı

Yerel 13.07.2023 - 10:38, Güncelleme: 13.07.2023 - 10:38
 

Minikler Tablolarını Tasarladı

“Kütüphane Dostu Belediye” ödüllü Mamak Belediyesi’nin bebek kütüphanelerinde birçok atölye düzenleniyor.
Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde çocuklar için sanat etkinlikleri kapsamında “Tablomu Tasarlıyorum” atölyesi düzenlendi. Fırçalarını, boyalarını alan minikler, tuvallerinin başına geçip, hayal dünyalarını resmetti. Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikle çocukların hayal dünyaları geliştirilerek kişisel gelişimlerine katkı sağlandı.   Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’ta uyanık kütüphanelerimizin yanı sıra bebek ve çocuk kütüphanelerimiz de mevcut… Kütüphanelerimiz sadece kitaba, bilgiye ulaşacağınız klasik kütüphanelerden aslında daha fazlasını barındırıyor. Özellikle Yeşilbayır ve Akdere Bebek ve Çocuk Kütüphanelerimizde minikler birbirinden renkli atölyelere katılarak gelişimlerine katkı sağlıyor. Robotik kodlama, akıl oyunları atölyeleri, masal etkinlikleri gibi faaliyetlerle miniklere çeşitli kişisel gelişim eğitimleri de veriliyor” dedi.
“Kütüphane Dostu Belediye” ödüllü Mamak Belediyesi’nin bebek kütüphanelerinde birçok atölye düzenleniyor.

Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde çocuklar için sanat etkinlikleri kapsamında “Tablomu Tasarlıyorum” atölyesi düzenlendi. Fırçalarını, boyalarını alan minikler, tuvallerinin başına geçip, hayal dünyalarını resmetti. Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikle çocukların hayal dünyaları geliştirilerek kişisel gelişimlerine katkı sağlandı.  

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’ta uyanık kütüphanelerimizin yanı sıra bebek ve çocuk kütüphanelerimiz de mevcut… Kütüphanelerimiz sadece kitaba, bilgiye ulaşacağınız klasik kütüphanelerden aslında daha fazlasını barındırıyor. Özellikle Yeşilbayır ve Akdere Bebek ve Çocuk Kütüphanelerimizde minikler birbirinden renkli atölyelere katılarak gelişimlerine katkı sağlıyor. Robotik kodlama, akıl oyunları atölyeleri, masal etkinlikleri gibi faaliyetlerle miniklere çeşitli kişisel gelişim eğitimleri de veriliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.