Milli uçak KAAN gökyüzünde

Güncel (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 21.02.2024 - 13:22, Güncelleme: 21.02.2024 - 13:22
 

Milli uçak KAAN gökyüzünde

Türkiye'nin savunma sanayiindeki adımları hız kesmeden devam ediyor... Milli muharip uçak KAAN da bugün gökyüzündeki yerini aldı...
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, milli muharip uçak KAAN'ın ilk uçuşuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Görgün, KAAN'ın sadece 5'inci nesil bir savaş uçağı olmanın ötesinde, dünyada nadir bulunan teknolojileri de Türkiye'ye kazandıracağını vurgulayarak, bu gelişmenin milletin evlatlarının başarısı olduğunu belirtti. Sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerlilik ve millilik vizyonunun savunma sanayisine kazandırdığı önemi vurgulayan Görgün, KAAN'ın ilk uçuşunun tarihe geçecek bir kilometre taşı olduğunu ifade etti. Haluk Görgün, paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Milli muharip uçağımız KAAN'ın ilk uçuşunu milletimize hayırlı olsun. Sadece 5'inci nesil bir savaş uçağını değil, dünyada nadir bulunan teknolojileri de KAAN üzerinden ülkemize kazandıracağız. Projede emeği geçen TUSAŞ mühendislerimiz ve teknik ekiplerimiz başta olmak üzere tüm firmalarımızı içtenlikle tebrik ediyoruz. Bu, milletimizin evlatlarının başarısıdır. KAAN ve diğer milli çelik kanatlarımızı daha da güçlendirmek, hem kendi güvenliğimiz hem de dostlarımızın güvenliği için semalarımızda tam bağımsız teknolojilere sahip olmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemize hayırlı olsun."
Türkiye'nin savunma sanayiindeki adımları hız kesmeden devam ediyor... Milli muharip uçak KAAN da bugün gökyüzündeki yerini aldı...

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, milli muharip uçak KAAN'ın ilk uçuşuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Görgün, KAAN'ın sadece 5'inci nesil bir savaş uçağı olmanın ötesinde, dünyada nadir bulunan teknolojileri de Türkiye'ye kazandıracağını vurgulayarak, bu gelişmenin milletin evlatlarının başarısı olduğunu belirtti. Sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerlilik ve millilik vizyonunun savunma sanayisine kazandırdığı önemi vurgulayan Görgün, KAAN'ın ilk uçuşunun tarihe geçecek bir kilometre taşı olduğunu ifade etti.

Haluk Görgün, paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Milli muharip uçağımız KAAN'ın ilk uçuşunu milletimize hayırlı olsun. Sadece 5'inci nesil bir savaş uçağını değil, dünyada nadir bulunan teknolojileri de KAAN üzerinden ülkemize kazandıracağız. Projede emeği geçen TUSAŞ mühendislerimiz ve teknik ekiplerimiz başta olmak üzere tüm firmalarımızı içtenlikle tebrik ediyoruz. Bu, milletimizin evlatlarının başarısıdır. KAAN ve diğer milli çelik kanatlarımızı daha da güçlendirmek, hem kendi güvenliğimiz hem de dostlarımızın güvenliği için semalarımızda tam bağımsız teknolojilere sahip olmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemize hayırlı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.