MİLLETİN 'HİZMET-İŞ'İ... SENDİKA TEŞKİLATI, MAAŞLARINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI... MAHMUT ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışma Hayatı 16.02.2023 - 18:17, Güncelleme: 16.02.2023 - 18:17
 

MİLLETİN 'HİZMET-İŞ'İ... SENDİKA TEŞKİLATI, MAAŞLARINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI... MAHMUT ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ

HİZMET-İŞ Sendikası, ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen depremlerin ardından tüm imkânlarını seferber etti.
HİZMET-İŞ Sendikası Genel Yönetim Kurulu, depremden etkilenen 10 ilimize yapılacak yardımlarda kullanılmak üzere en az bir maaşını bağışladı. Profesyonel ve ücretli şekilde çalışan Şube ve İl Başkanları ve Yöneticileriile sendika çalışanları da gönüllü olarak en az bir maaş olmak üzere bağışta bulundu. HİZMET-İŞ’TEN DEPREMZEDELERE 3 MİLYON TL BAĞIŞ Depremin gerçekleştiği ilk günden itibaren yaptığı insani yardımlarla dikkat çeken HİZMET-İŞ Sendikası, HAK-İŞ’in AFAD ile koordineli bir şekilde başlattığı “HAK-İŞ ile Birlikte Depremzedelere Sen de El Uzat”yardım kampanyasına geçtiğimiz hafta 3milyon TL’lik bağışta bulunmuştu. 40 BİN CİVARINDAKİ ÜYEYE 100 MİLYON TL AFET YARDIM DESTEĞİ HİZMET-İŞ Sendikası ayrıca, depremden etkilenen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’da 40 bin civarındaki üyesinin her birine 2.500 TL olmak üzere toplamda 100 milyon TL’yi bulan Afet Yardım Desteği yapma kararı aldı. Yardım destek ödemeleri 40 bin civarındaki üyenin hesaplarına yatırılmaya başlandı.Üyeler, afet yardım desteklerini hiçbir kesinti olmadan alabilecekler. ARSLAN’DAN HİZMET-İŞ TEŞKİLATINA BAĞIŞ TEŞEKKÜRÜ HİZMET-İŞ Sendikası Genel Yönetim Kurulu olarak en az bir maaş yardımda bulunma kararını oy birliğiyle aldıklarını belirten HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, ülkemizin yaşadığı bu zor dönemde yardımlaşmanın önemine dikkat çekti. Genel Başkan Arslan,  Genel Yönetim Kurulu kararının ardından gönüllü olarak bir maaş yardımda bulunan HİZMET-İŞ teşkilatını da gösterdikleri birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhundan dolayı tebrik etti. Arslan, “Depremin gerçekleştiği ilk andan itibaren üyelerimizin ve vatandaşlarımızın yardımına koşan, bağışlarıyla destek olan tüm teşkilat mensuplarımızı, HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’li olmanın manasına ve ruhuna uygun davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. “GÜN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR, BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR” Depremin ilk gününden itibaren arama-kurtarma faaliyetlerinden çadır, jeneratör, battaniye, uyku tulumu, su ve gıda gibi temel ihtiyaç maddelerine kadar pek çok yardım faaliyetini başarıyla sürdürdüklerini kaydeden Arslan, şunları kaydetti: “Depremlerde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hala enkaz altında kalanların bir an önce kurtarılmasını temenni ediyoruz. HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ olarak, bütün gücümüzle milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür.”
HİZMET-İŞ Sendikası, ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen depremlerin ardından tüm imkânlarını seferber etti.

HİZMET-İŞ Sendikası Genel Yönetim Kurulu, depremden etkilenen 10 ilimize yapılacak yardımlarda kullanılmak üzere en az bir maaşını bağışladı.

Profesyonel ve ücretli şekilde çalışan Şube ve İl Başkanları ve Yöneticileriile sendika çalışanları da gönüllü olarak en az bir maaş olmak üzere bağışta bulundu.

HİZMET-İŞ’TEN DEPREMZEDELERE 3 MİLYON TL BAĞIŞ

Depremin gerçekleştiği ilk günden itibaren yaptığı insani yardımlarla dikkat çeken HİZMET-İŞ Sendikası, HAK-İŞ’in AFAD ile koordineli bir şekilde başlattığı “HAK-İŞ ile Birlikte Depremzedelere Sen de El Uzat”yardım kampanyasına geçtiğimiz hafta 3milyon TL’lik bağışta bulunmuştu.

40 BİN CİVARINDAKİ ÜYEYE 100 MİLYON TL AFET YARDIM DESTEĞİ

HİZMET-İŞ Sendikası ayrıca, depremden etkilenen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’da 40 bin civarındaki üyesinin her birine 2.500 TL olmak üzere toplamda 100 milyon TL’yi bulan Afet Yardım Desteği yapma kararı aldı. Yardım destek ödemeleri 40 bin civarındaki üyenin hesaplarına yatırılmaya başlandı.Üyeler, afet yardım desteklerini hiçbir kesinti olmadan alabilecekler.

ARSLAN’DAN HİZMET-İŞ TEŞKİLATINA BAĞIŞ TEŞEKKÜRÜ

HİZMET-İŞ Sendikası Genel Yönetim Kurulu olarak en az bir maaş yardımda bulunma kararını oy birliğiyle aldıklarını belirten HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, ülkemizin yaşadığı bu zor dönemde yardımlaşmanın önemine dikkat çekti.

Genel Başkan Arslan,  Genel Yönetim Kurulu kararının ardından gönüllü olarak bir maaş yardımda bulunan HİZMET-İŞ teşkilatını da gösterdikleri birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhundan dolayı tebrik etti.

Arslan, “Depremin gerçekleştiği ilk andan itibaren üyelerimizin ve vatandaşlarımızın yardımına koşan, bağışlarıyla destek olan tüm teşkilat mensuplarımızı, HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’li olmanın manasına ve ruhuna uygun davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“GÜN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR, BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”

Depremin ilk gününden itibaren arama-kurtarma faaliyetlerinden çadır, jeneratör, battaniye, uyku tulumu, su ve gıda gibi temel ihtiyaç maddelerine kadar pek çok yardım faaliyetini başarıyla sürdürdüklerini kaydeden Arslan, şunları kaydetti: “Depremlerde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hala enkaz altında kalanların bir an önce kurtarılmasını temenni ediyoruz. HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ olarak, bütün gücümüzle milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.