Metin Özaslan: İlgim bulunmamaktadır

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 20.01.2024 - 10:58, Güncelleme: 20.01.2024 - 10:58
 

Metin Özaslan: İlgim bulunmamaktadır

CHP'nin Mamak Belediye Başkan Aday Adaylarından biri olan Dr. Metin Özaslan, telefonla yapılan anketle ilgisinin olmadığını açıkladı.
CHP'den Mamak Belediye Başkan Aday Adayı olaran Dr. Metin Özaslan, Mamak'ta telefonla gerçekleştirilen bir anketin, basit bir şekilde ifade edilecek olursa, kafa karıştırıcı ve şaşırtıcı olduğunu vurguladı. Özaslan, aday belirleme süreçlerinin hız kazandığı bu dönemde, anlamakta ve anlamlandırmakta zorlandığı bir telefon anketinde, belediye başkan adaylığı için Mesut Özarslan ve Asım Balcı'nın Mamaklılara ikili tercih sunulduğunu belirtti. Kendi adıyla ilgili bir bağlantının olmadığını ifade eden Özaslan, bu tuhaf ankette adının kodlandığını bildiren Mamaklı hemşehrilerinden gelen çok sayıda telefon araması ve mesaj aldığını belirtti. MAMAKLILARA DUYURDU... Özaslan'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Saygıdeğer Mamaklılar, sevgili dostlar. Mamak'ta belediye başkan adaylığı için telefonla bir anket düzenlenmektedir. Ankette; Mesut Özarslan ve Asım Balcı olmak üzere ikili bir tercih sunulmaktadır. Bu garip ankette sunulan isimlerle, kendi adımın benzerliği dışında herhangi bir ilgim bulunmamaktadır. Mamaklılara ve camiamıza saygıyla duyurulur."
CHP'nin Mamak Belediye Başkan Aday Adaylarından biri olan Dr. Metin Özaslan, telefonla yapılan anketle ilgisinin olmadığını açıkladı.

CHP'den Mamak Belediye Başkan Aday Adayı olaran Dr. Metin Özaslan, Mamak'ta telefonla gerçekleştirilen bir anketin, basit bir şekilde ifade edilecek olursa, kafa karıştırıcı ve şaşırtıcı olduğunu vurguladı. Özaslan, aday belirleme süreçlerinin hız kazandığı bu dönemde, anlamakta ve anlamlandırmakta zorlandığı bir telefon anketinde, belediye başkan adaylığı için Mesut Özarslan ve Asım Balcı'nın Mamaklılara ikili tercih sunulduğunu belirtti. Kendi adıyla ilgili bir bağlantının olmadığını ifade eden Özaslan, bu tuhaf ankette adının kodlandığını bildiren Mamaklı hemşehrilerinden gelen çok sayıda telefon araması ve mesaj aldığını belirtti.

MAMAKLILARA DUYURDU...

Özaslan'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Saygıdeğer Mamaklılar, sevgili dostlar. Mamak'ta belediye başkan adaylığı için telefonla bir anket düzenlenmektedir. Ankette; Mesut Özarslan ve Asım Balcı olmak üzere ikili bir tercih sunulmaktadır. Bu garip ankette sunulan isimlerle, kendi adımın benzerliği dışında herhangi bir ilgim bulunmamaktadır. Mamaklılara ve camiamıza saygıyla duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.