METİN ÖZASLAN, ANKARALILARI ANKARA MİLLETVEKİLİ ADAYLARIYLA BULUŞTURUYOR

04.05.2023 - 13:39, Güncelleme: 04.05.2023 - 13:39
 

METİN ÖZASLAN, ANKARALILARI ANKARA MİLLETVEKİLİ ADAYLARIYLA BULUŞTURUYOR

ANKHABER Seçim heyecanı tavan yaparken, milletvekili adaylarının propaganda faaliyetleri devam ediyor.
Ankara Kulübü Derneği, Genel Başkan Dr. Metin Özaslan’ın öncülüğünde önemli bir etkinliğe imza atacak. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan’ın imzasıyla yapılan duyuruda, Başkentliler, Salı akşamı saat 19.00’daki “Ankaralılar Ankara Milletvekili Adaylarıyla Buluşuyor” programına davet edildi. Dr. Metin Özaslan’ın konuyla ilgili paylaşımı şöyle: “Sevgili Ankaralılar, Saygıdeğer Hemşehrilerimiz ve Ankara Milletvekili Adaylarımız, 09.05.2023 Salı akşamı 19.00'da tüm Siyasi Partilerimizin Ankara Milletvekili Adayları, Ankara Kulübü Derneğimizin Genel Merkezi olan Ankara Konağımızda gerçekleştireceğimiz demokrasi şöleninde konuğumuz olacaklardır. Cumhuriyetimizin ve Ankara’mızın Başkentliğinin 100. Yıldönümüne denk gelen tarihi öneme sahip 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri Genel Seçimlerine günler kala siyasi dilin sertleştiği, kutuplaşmanın ve gerginliklerin arttığı bir ortamda gerçekleştireceğimiz demokrasi şöleni niteliğindeki Büyük buluşmamızın temel amacı Milletvekili Adaylarımızın Ankaralılar ile tanışmaları ve kendilerini tanıtmalarıdır. Yüzlerce yıllık Ahi gelenekleri mirasına sahip Aziz Ankaralıların sıcak ev sahipliği, engin hoşgörüsü ve güzeller güzeli Ülkemizin temel kuruluş değerlerine saygılı her türlü siyasi görüşe karşı demokratik anlayışı çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Programımızda her bir Milletvekili adayımız beşer (5) dakikalık kürsü hakkına sahip olacaktır. Kürsü konuşmalarında kendilerini tanıtacaklar, Başkent Ankara’mıza ilişkin yaptıkları, yapacakları işleri, düşüncelerini ve projelerini anlatacaklardır. Tüm Milletvekili Adaylarımızın, Üyelerimizin ve köylerimizden, ilçelerimizden ve kent merkezinden tüm Ankaralı Hemşehrilerimizin programımıza katılımını önemle arzeder, katılımlarınızdan büyük mutluluk duyarız.”
ANKHABER Seçim heyecanı tavan yaparken, milletvekili adaylarının propaganda faaliyetleri devam ediyor.

Ankara Kulübü Derneği, Genel Başkan Dr. Metin Özaslan’ın öncülüğünde önemli bir etkinliğe imza atacak.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan’ın imzasıyla yapılan duyuruda, Başkentliler, Salı akşamı saat 19.00’daki “Ankaralılar Ankara Milletvekili Adaylarıyla Buluşuyor” programına davet edildi.

Dr. Metin Özaslan’ın konuyla ilgili paylaşımı şöyle:

“Sevgili Ankaralılar, Saygıdeğer Hemşehrilerimiz ve Ankara Milletvekili Adaylarımız,

09.05.2023 Salı akşamı 19.00'da tüm Siyasi Partilerimizin Ankara Milletvekili Adayları, Ankara Kulübü Derneğimizin Genel Merkezi olan Ankara Konağımızda gerçekleştireceğimiz demokrasi şöleninde konuğumuz olacaklardır.

Cumhuriyetimizin ve Ankara’mızın Başkentliğinin 100. Yıldönümüne denk gelen tarihi öneme sahip 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri Genel Seçimlerine günler kala siyasi dilin sertleştiği, kutuplaşmanın ve gerginliklerin arttığı bir ortamda gerçekleştireceğimiz demokrasi şöleni niteliğindeki Büyük buluşmamızın temel amacı Milletvekili Adaylarımızın Ankaralılar ile tanışmaları ve kendilerini tanıtmalarıdır.

Yüzlerce yıllık Ahi gelenekleri mirasına sahip Aziz Ankaralıların sıcak ev sahipliği, engin hoşgörüsü ve güzeller güzeli Ülkemizin temel kuruluş değerlerine saygılı her türlü siyasi görüşe karşı demokratik anlayışı çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Programımızda her bir Milletvekili adayımız beşer (5) dakikalık kürsü hakkına sahip olacaktır. Kürsü konuşmalarında kendilerini tanıtacaklar, Başkent Ankara’mıza ilişkin yaptıkları, yapacakları işleri, düşüncelerini ve projelerini anlatacaklardır.

Tüm Milletvekili Adaylarımızın, Üyelerimizin ve köylerimizden, ilçelerimizden ve kent merkezinden tüm Ankaralı Hemşehrilerimizin programımıza katılımını önemle arzeder, katılımlarınızdan büyük mutluluk duyarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.