Metin Özarslan, CHP Mamak adayı mı olacak?

Yerel 21.11.2023 - 09:35, Güncelleme: 21.11.2023 - 09:35
 

Metin Özarslan, CHP Mamak adayı mı olacak?

Yerel seçim yaklaşırken belediye başkanlıkları için aday adayları ve adaylar da öne çıkmaya başladı.
Bu isimlerden biri de Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan oldu. Gazeteci Özden Ünal’ın haberine göre Özaslan adı CHP Mamak adayı olarak öne çıkıyor. Söz konusu haber şöyle: CHP Mamak Belediye Başkan adaylığı için kamuoyunda ve örgüt bazında Ankara Kulübü Başkanı Metin Özarslan’ın adının öne çıktığı öğrenildi. Genel seçimlerde CHP’ye yüksek oyun çıktığı Mamak’ta Metin Özarslan’ın aday olması durumunda Mamak Belediyesinin kazanılabileceği vurgulanıyor Doğma büyüme Mamaklı olan Metin Özarslan’ın yapılan anketlerde önde çıktığı bundan sonra yapılacak anketlerde de adının önde çıkması bekleniyor. Metin Özarslan kimdir? 1967 yılında Ankara’da doğumlu olan Metin Özarslan TED Ankara Kolejinde eğitim gördü ODTÜ) Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Dil, Tarih, Coğrafya Fakültesi (DTCF) Halkbilimi Bölümünde “Kentleşme, Kentlileşme ve Kent Kültürü” alanında Yüksek Lisans (Master), İngiltere Nottingham Üniversitesi Kent Planlama Bölümünde “ Kentsel ve Bölgesel Gelişme- Yeni Sanayi Odakları” alanında hazırladığı tezle Doktora (PhD) kariyerini tamamladı. DPT Müsteşarlığında Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü’nde çalışan Özaslan 2009 yılından bu yana “Ankara Kulübü Derneği” Genel Başkanlığı görevini sürdürüyor. Ankara’nın kültürü ve tarihi gibi konularda çeşitli dergi ve kitaplarda yayımlanmış çok sayıda makalesi bulunuyor
Yerel seçim yaklaşırken belediye başkanlıkları için aday adayları ve adaylar da öne çıkmaya başladı.

Bu isimlerden biri de Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan oldu. Gazeteci Özden Ünal’ın haberine göre Özaslan adı CHP Mamak adayı olarak öne çıkıyor. Söz konusu haber şöyle:

CHP Mamak Belediye Başkan adaylığı için kamuoyunda ve örgüt bazında Ankara Kulübü Başkanı Metin Özarslan’ın adının öne çıktığı öğrenildi.

Genel seçimlerde CHP’ye yüksek oyun çıktığı Mamak’ta Metin Özarslan’ın aday olması durumunda Mamak Belediyesinin kazanılabileceği vurgulanıyor

Doğma büyüme Mamaklı olan Metin Özarslan’ın yapılan anketlerde önde çıktığı bundan sonra yapılacak anketlerde de adının önde çıkması bekleniyor.

Metin Özarslan kimdir?

1967 yılında Ankara’da doğumlu olan Metin Özarslan TED Ankara Kolejinde eğitim gördü ODTÜ) Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Dil, Tarih, Coğrafya Fakültesi (DTCF) Halkbilimi Bölümünde “Kentleşme, Kentlileşme ve Kent Kültürü” alanında Yüksek Lisans (Master), İngiltere Nottingham Üniversitesi Kent Planlama Bölümünde “ Kentsel ve Bölgesel Gelişme- Yeni Sanayi Odakları” alanında hazırladığı tezle Doktora (PhD) kariyerini tamamladı.

DPT Müsteşarlığında Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü’nde çalışan Özaslan 2009 yılından bu yana “Ankara Kulübü Derneği” Genel Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Ankara’nın kültürü ve tarihi gibi konularda çeşitli dergi ve kitaplarda yayımlanmış çok sayıda makalesi bulunuyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Galip Demirci
(25.11.2023 22:44 - #406)
Metin Özarslan öncelikle MESHEPCİLİĞİ Bırakmalı ki Mamak halkından oy alabilsin hayal görmeyin Bir CHP li olarak Ha AKP vermişsin Ha Merin özarslana vermişsin
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.