MESVAK, iddialı Ankara projelerini tanıtıyor

Güncel 19.01.2023 - 00:50, Güncelleme: 19.01.2023 - 00:50
 

MESVAK, iddialı Ankara projelerini tanıtıyor

Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Müteşebbis Gelişim Vakfı’nın (MESVAK) organizasyonuyla Özel Ostim Teknik Koleji'ni ziyaret etti. Yıldız, ziyaret sırasında MESVAK'ın 2023 yılında hayata geçireceği projeler konusunda bir sunamla bilgilendirildi.
Brifing formatında hazırlanan ziyarette; MESVAK Başkanı Nurettin Konaklı; misafirlere hoş geldiniz diyerek, kısaca vakıf çalışmalarından bahsedip, katılımcıların tanışmalarını sağladı. MESVAK Başkanı Nurettin Konaklı, ziyaret ve programla ilgili olarak şu açıklamada bulundu: “MESVAK AR-GE Kurulu Başkanı ve Ostim Teknik Koleji Koordinatörü Abdurrahman Altundal, tanıttı. Proje sunumlarında Emekli Afet İşleri Genel Müdürü ve MESVAK Mütevelli Heyet Üyesi Mustafa Taymaz Şubat 2023’de başlayacak 60 Suriyeli ve Türk vatandaşına istihdam sağlayacak olan AB destekli hakkında sunum ve Cumhurbaşkanlığınca hassas korumaya alınan Çamlıdere Pelitçik Fosil Ormanı hakkında bilgi sundular, MESVAK Başkan Vekili Doç. Dr. Mustafa Damar; Şubat 2023’de başlayacak olan ve Ankara il MEM’nün ortak olduğu 200 çırak üzerinde eğitim modeli çalışması yapılacak olan AB destekli sundular, MESVAK Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Özcan Kars; MEB MESVAK işbirliği protokolü kapsamında geliştirilen, sponsoru hazır olan, sunumunu yaptılar. İki buçuk saati bulan 4 projenin sunumunda Milletvekili Sayın Zeynep Yıldızhanımsabırla dinleyip, notlar aldı, müzakere ve değerlendirmeler yaparak görüş ve önerilerini dile getirdiler. Sayın Yıldız’ın sunulan projeleri ilgi ile dinleyip katkılarda bulunması toplantıya katılan Vakıf ve Okul heyetini mutlu etti. MESVAK Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Konaklı Gazetemize yaptığı açıklamada; “Sayın Milletvekilimizin Vakfımızı ve Ankara’nın ikici OSTİM OSB ve İVEDİK OSB tam ortasındaki Ostim Teknik Kolejini erken saatte ziyaretleri, çalışmaları dikkatle takipleri ve sivil toplum hizmetlerine içten katkıları için Vakıf ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca; mükemmel ev sahiplikleri, katılım ve katkıları içinde Ostim Teknik Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ulusal, Okul Müdürü Ayhan Kurtuldu, Okul Koordinatörü Abdurrahman Altundal, Okul yönetimine ve sorumluluğuna müdrik MESVAK ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum.” dediler. Ziyarette projelerle görevleri sebebiyle Bakanlık Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nü temsilen Osman Dolgunyürek ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünü Temsilen Orhan Yılmaz’la birlikte MESVAK başkan yardımcıları Hüseyin Çakır, Remzi Aksoy, Yaşar Çerçi, MESVAK Akademi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tekin, gönüllü üyeler Fatma Çerçi, Mustafa Saral, Engin Ünver, Vakıf iletişim koordinatörü Ali Geniş’de katıldılar.”
Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Müteşebbis Gelişim Vakfı’nın (MESVAK) organizasyonuyla Özel Ostim Teknik Koleji'ni ziyaret etti. Yıldız, ziyaret sırasında MESVAK'ın 2023 yılında hayata geçireceği projeler konusunda bir sunamla bilgilendirildi.

Brifing formatında hazırlanan ziyarette; MESVAK Başkanı Nurettin Konaklı; misafirlere hoş geldiniz diyerek, kısaca vakıf çalışmalarından bahsedip, katılımcıların tanışmalarını sağladı.

MESVAK Başkanı Nurettin Konaklı, ziyaret ve programla ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

MESVAK AR-GE Kurulu Başkanı ve Ostim Teknik Koleji Koordinatörü Abdurrahman Altundal, tanıttı.

Proje sunumlarında Emekli Afet İşleri Genel Müdürü ve MESVAK Mütevelli Heyet Üyesi Mustafa Taymaz Şubat 2023’de başlayacak 60 Suriyeli ve Türk vatandaşına istihdam sağlayacak olan AB destekli hakkında sunum ve Cumhurbaşkanlığınca hassas korumaya alınan Çamlıdere Pelitçik Fosil Ormanı hakkında bilgi sundular, MESVAK Başkan Vekili Doç. Dr. Mustafa Damar; Şubat 2023’de başlayacak olan ve Ankara il MEM’nün ortak olduğu 200 çırak üzerinde eğitim modeli çalışması yapılacak olan AB destekli sundular, MESVAK Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Özcan Kars; MEB MESVAK işbirliği protokolü kapsamında geliştirilen, sponsoru hazır olan, sunumunu yaptılar.

İki buçuk saati bulan 4 projenin sunumunda Milletvekili Sayın Zeynep Yıldızhanımsabırla dinleyip, notlar aldı, müzakere ve değerlendirmeler yaparak görüş ve önerilerini dile getirdiler. Sayın Yıldız’ın sunulan projeleri ilgi ile dinleyip katkılarda bulunması toplantıya katılan Vakıf ve Okul heyetini mutlu etti.

MESVAK Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Konaklı Gazetemize yaptığı açıklamada; “Sayın Milletvekilimizin Vakfımızı ve Ankara’nın ikici OSTİM OSB ve İVEDİK OSB tam ortasındaki Ostim Teknik Kolejini erken saatte ziyaretleri, çalışmaları dikkatle takipleri ve sivil toplum hizmetlerine içten katkıları için Vakıf ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca; mükemmel ev sahiplikleri, katılım ve katkıları içinde Ostim Teknik Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ulusal, Okul Müdürü Ayhan Kurtuldu, Okul Koordinatörü Abdurrahman Altundal, Okul yönetimine ve sorumluluğuna müdrik MESVAK ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum.” dediler.

Ziyarette projelerle görevleri sebebiyle Bakanlık Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nü temsilen Osman Dolgunyürek ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünü Temsilen Orhan Yılmaz’la birlikte MESVAK başkan yardımcıları Hüseyin Çakır, Remzi Aksoy, Yaşar Çerçi, MESVAK Akademi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tekin, gönüllü üyeler Fatma Çerçi, Mustafa Saral, Engin Ünver, Vakıf iletişim koordinatörü Ali Geniş’de katıldılar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.