Mert Grup Voleybol kazanmaya devam ediyor

Spor Sahnesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2021 - 07:28, Güncelleme: 24.10.2021 - 07:28
 

Mert Grup Voleybol kazanmaya devam ediyor

Nurgül Çetak Mert Grup Sigorta Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi 5. hafta mücadelesinde, evinde Nilüfer Belediyesi"ni konuk etti. Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan maçı ev sahibi takım 3-0 kazandı. Sultanlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Mert Grup Sigorta Voleybol, 5. maçında 4. galibiyetini aldı. Bursa temsilcisi sete 4-1 ile iyi bir giriş yapsa da ev sahibi ekip Özgenur’un servis turunda 7-5 öne geçti. Selin Toy ve Gaila ile etkili olan ev sahibi, 14-10'da 4 sayılık bir avantaj yakaladı. Setin son bölümünde bloklara iyi kurulan Nilüfer Belediyesi, rakibini durdurmayı başardı ve skoru 21-21 de eşitledi. Molaya giden Mert Grup Sigorta setin sonunda hata yapmadı ve 25-23 kazandı. İkinci çeyrekte daha rahat bir oyun sergileyen Mert Grup Sigorta, sette yakaladığı mini serilerle rakibi oyundan düşürmeyi başardı ve ikinci seti de 25-18 önde kapattı. 3 Sete daha istekli giren Nilüfer Belediyesi Humay Topaloğlu’nun etkili oyunu ile rakibine 5-3lük üstünlük kurdu. Yeniden iyi servis atmaya başlayan ev sahibi, 7-6 da tekrar öne geçti. Setin devamında sürprize izin vermeyen Mert Grup Sigorta seti 25-17 maçı ise 3-0 kazandı. Maçın en skorer ismi bulduğu 25 sayı ile Gaila oldu. * Salon: TVF Başkent Hakemler: Koray Yılmazgil, Umut Maden Mert Grup Sigorta: Cansu Aydınoğulları, Paskova, Özge Nur Çetiner, Lopez, Biryukova, Merve İkbal Albayrak (Gizem Çerağ Düzeltir, Ayça İsmailçebioğlu) Nilüfer Belediyespor: Sobolska, Bytsenko, Hümay Topaloğlu, Maglio, Çağla Akın, Aslı Tecimer (Buse Kayacan Sonsırma, Cansu Bir, Deniz Emrelli, Hilal Kocakara) Setler: 25-23, 25-18, 25-17 * Başkent temsilcisi ligin 6. Haftasında, 30 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Kuzey Boru Voleybol’a konuk olacak.

Nurgül Çetak

Mert Grup Sigorta Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi 5. hafta mücadelesinde, evinde Nilüfer Belediyesi"ni konuk etti. Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan maçı ev sahibi takım 3-0 kazandı. Sultanlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Mert Grup Sigorta Voleybol, 5. maçında 4. galibiyetini aldı. Bursa temsilcisi sete 4-1 ile iyi bir giriş yapsa da ev sahibi ekip Özgenur’un servis turunda 7-5 öne geçti. Selin Toy ve Gaila ile etkili olan ev sahibi, 14-10'da 4 sayılık bir avantaj yakaladı. Setin son bölümünde bloklara iyi kurulan Nilüfer Belediyesi, rakibini durdurmayı başardı ve skoru 21-21 de eşitledi. Molaya giden Mert Grup Sigorta setin sonunda hata yapmadı ve 25-23 kazandı. İkinci çeyrekte daha rahat bir oyun sergileyen Mert Grup Sigorta, sette yakaladığı mini serilerle rakibi oyundan düşürmeyi başardı ve ikinci seti de 25-18 önde kapattı. 3 Sete daha istekli giren Nilüfer Belediyesi Humay Topaloğlu’nun etkili oyunu ile rakibine 5-3lük üstünlük kurdu. Yeniden iyi servis atmaya başlayan ev sahibi, 7-6 da tekrar öne geçti. Setin devamında sürprize izin vermeyen Mert Grup Sigorta seti 25-17 maçı ise 3-0 kazandı. Maçın en skorer ismi bulduğu 25 sayı ile Gaila oldu. * Salon: TVF Başkent Hakemler: Koray Yılmazgil, Umut Maden Mert Grup Sigorta: Cansu Aydınoğulları, Paskova, Özge Nur Çetiner, Lopez, Biryukova, Merve İkbal Albayrak (Gizem Çerağ Düzeltir, Ayça İsmailçebioğlu) Nilüfer Belediyespor: Sobolska, Bytsenko, Hümay Topaloğlu, Maglio, Çağla Akın, Aslı Tecimer (Buse Kayacan Sonsırma, Cansu Bir, Deniz Emrelli, Hilal Kocakara) Setler: 25-23, 25-18, 25-17 * Başkent temsilcisi ligin 6. Haftasında, 30 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Kuzey Boru Voleybol’a konuk olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.