Meral Güler: TÜKD, Atatürk Devrimleri Işığında ilerliyor... Meral Önerci: Kursiyerlerle bağımız hayat boyu...

Güncel 26.06.2023 - 11:46, Güncelleme: 26.06.2023 - 15:07
 

Meral Güler: TÜKD, Atatürk Devrimleri Işığında ilerliyor... Meral Önerci: Kursiyerlerle bağımız hayat boyu...

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Ankara Şubesi’nin 2023 Yılı Mezuniyet Buluşması gerçekleştirildi. Mezuniyet dolayısıyla konuşan TÜKD Başkanı Meral Güler, Atatürk devrimleri ışığında mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. TÜKD Ankara Şube Başkanı Meral Önerci de yeni bursiyerlere bu ailevi sıcaklığı hissettirmek için çabaladıklarını belirtti.
ANKHABER Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Ankara Şubesi’nin 2023 Yılı Mezuniyet Buluşması, Genel Başkan Meral Güler ve önceki dönem Genel Başkanı Birten Gökyay’ın yanı sıra pek çok ismin katılımı ile gerçekleştirildi. MERAL ÖNERCİ’NİN KONUŞMASI TÜKD Ankara Şube Başkanı Meral Önerci mezuniyet konuşmasında, bursiyerlerin mezun olsalar dahi yollarının dernekle ayrılmadığını belirtti. Önerci, bursiyerlerin mezuniyet sonrası daha da kenetlenmesi gerektiğini kaydederek, dernek üyesi olarak yeni bursiyerlere bu ailevi sıcaklığı hissettirmek için çabaladıklarını söyledi. MERAL GÜLER’İN KONUŞMASI TÜKD Genel Başkanı Meral Güler, konuşmasında, Atatürk devrimleri ışığında mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek mezun bursiyerlere hayal kurmaktan asla vazgeçmemelerini söyledi. Güler, deprem bölgesindeki yaklaşık 500 üniversiteli kadına burs imkanı sağladıklarını ve bu sayının önümüzdeki günlerde giderek artacağını sözlerine ekledi. BİRTEN GÖKYAY’IN KONUŞMASI TÜKD Önceki Dönem Genel Başkanı Birten Gökyay ise konuşmasında, kadın gücünün hafife alınmaması gerektiğini belirterek başarının ve özgüvenin hayal kurmadan elde edilemeyeceğinin altını çizdi. AYÇA ÇAĞLAR’IN KONUŞMASI TÜKD mezun bursiyeri ve şimdiki TÜKD Genel Merkez ve Ankara Şube Yönetim Kurulu üyesi Avukat Ayça Çağlar ise Genel Başkan Meral Güler öncülüğünde kurulmuş olan Genç TÜKD projesinin daha da genişletileceğini, TÜKD şubelerinden mezun olan bursiyerlerin dernek üyesi olması için genel merkez bünyesinde aktif çalışma başlatıldığını kaydetti. Çağlar, TÜKD'nin misyon ve vizyonu gereğince eğitimci bir dernek olduğunu ifade ederek, genç kadınların güçlendirilmesi için mezunların aktif bir şekilde dernekte yer almasının önemini vurguladı. PASTALI, TEŞEKKÜRLÜ FİNAL Yapılan konuşmaların ardından mezun olan bursiyerlere Genel Merkez ve Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri sırayla mezuniyet hediyelerini takdim etti ve pasta kesildi. Mezun bursiyerler gelecekteki hayallerinden ve amaçlarından bahsederek dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Ankara Şubesi’nin 2023 Yılı Mezuniyet Buluşması gerçekleştirildi. Mezuniyet dolayısıyla konuşan TÜKD Başkanı Meral Güler, Atatürk devrimleri ışığında mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. TÜKD Ankara Şube Başkanı Meral Önerci de yeni bursiyerlere bu ailevi sıcaklığı hissettirmek için çabaladıklarını belirtti.

ANKHABER

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Ankara Şubesi’nin 2023 Yılı Mezuniyet Buluşması, Genel Başkan Meral Güler ve önceki dönem Genel Başkanı Birten Gökyay’ın yanı sıra pek çok ismin katılımı ile gerçekleştirildi.

MERAL ÖNERCİ’NİN KONUŞMASI

TÜKD Ankara Şube Başkanı Meral Önerci mezuniyet konuşmasında, bursiyerlerin mezun olsalar dahi yollarının dernekle ayrılmadığını belirtti. Önerci, bursiyerlerin mezuniyet sonrası daha da kenetlenmesi gerektiğini kaydederek, dernek üyesi olarak yeni bursiyerlere bu ailevi sıcaklığı hissettirmek için çabaladıklarını söyledi.

MERAL GÜLER’İN KONUŞMASI

TÜKD Genel Başkanı Meral Güler, konuşmasında, Atatürk devrimleri ışığında mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek mezun bursiyerlere hayal kurmaktan asla vazgeçmemelerini söyledi.

Güler, deprem bölgesindeki yaklaşık 500 üniversiteli kadına burs imkanı sağladıklarını ve bu sayının önümüzdeki günlerde giderek artacağını sözlerine ekledi.

BİRTEN GÖKYAY’IN KONUŞMASI

TÜKD Önceki Dönem Genel Başkanı Birten Gökyay ise konuşmasında, kadın gücünün hafife alınmaması gerektiğini belirterek başarının ve özgüvenin hayal kurmadan elde edilemeyeceğinin altını çizdi.

AYÇA ÇAĞLAR’IN KONUŞMASI

TÜKD mezun bursiyeri ve şimdiki TÜKD Genel Merkez ve Ankara Şube Yönetim Kurulu üyesi Avukat Ayça Çağlar ise Genel Başkan Meral Güler öncülüğünde kurulmuş olan Genç TÜKD projesinin daha da genişletileceğini, TÜKD şubelerinden mezun olan bursiyerlerin dernek üyesi olması için genel merkez bünyesinde aktif çalışma başlatıldığını kaydetti. Çağlar, TÜKD'nin misyon ve vizyonu gereğince eğitimci bir dernek olduğunu ifade ederek, genç kadınların güçlendirilmesi için mezunların aktif bir şekilde dernekte yer almasının önemini vurguladı.

PASTALI, TEŞEKKÜRLÜ FİNAL

Yapılan konuşmaların ardından mezun olan bursiyerlere Genel Merkez ve Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri sırayla mezuniyet hediyelerini takdim etti ve pasta kesildi. Mezun bursiyerler gelecekteki hayallerinden ve amaçlarından bahsederek dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.