Mansur Yavaş'tan rozetsiz ve eşit yönetim örneği

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.03.2024 - 09:28, Güncelleme: 04.03.2024 - 09:28
 

Mansur Yavaş'tan rozetsiz ve eşit yönetim örneği

Mansur Yavaş, Pursaklar ve Akyurt'ta ilçelilerle buluştu... Başkan Yavaş, rozetini çıkararak Ankara'nın tüm ilçe ve köylerine hizmet ettiğini söyledi...
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Pursaklar ve Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarında yaptığı konuşmada, rozetini çıkararak Ankara'nın tüm ilçe ve köylerine eşit hizmet verdiklerini vurguladı. Yavaş, "Gerçek belediyecilik, kentin her kesiminin eğitime ve konforlu yaşama eşit erişimini sağlamaktır" dedi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında Mansur Yavaş, ilçe ilçe dolaşarak Seçim Koordinasyon Merkezleri açmaya devam ediyor. Aynı gün içinde dört farklı ilçede SKM açılışı gerçekleştiren Yavaş, vatandaşlarla buluştu. Sincan ve Keçiören Atapark'ın ardından CHP Pursaklar Belediye Başkan Adayı Halil Tunçay ile Pursaklar'da ve CHP Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel ile Akyurt'ta SKM açılışları gerçekleştirdi. Pursaklar Cumhuriyet Caddesi'nde konuşan Yavaş, "Ankara'nın her kesimine eşit hizmet götürdük, asla ayrımcılık yapmadık" diyerek vurguladı. Yapılan yatırımlara ilişkin detayları paylaşarak, gerçek belediyeciliğin herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilme ve yaşam standartlarını yükseltme anlamına geldiğini belirtti. İçinde insan odaklı olmayan hiçbir projeye para harcamadıklarını belirten Yavaş, Pursaklar'a yapılan yatırımları sıralayarak, kentin çeşitli alanlarında yapılan iyileştirmeleri anlattı. Ayrıca, Akyurt Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmada, Ankara'ya huzur getirdiklerini ve vatandaşların refahı için adil ve tarafsız bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade etti. Rakibinin metro vaadiyle ilgili eleştirilerde bulunan Yavaş, bu söylemin gerçekçi olmadığını ve uygulanabilir bir proje olmadığını belirtti. Ayrıca, Akyurt Fuar Alanı projesine ilişkin yaşanan gecikmelere değinerek, bu konuda çözüm üretmek için çaba sarf ettiklerini ancak diğer ortakların yeterli desteği sağlamadığını dile getirdi.
Mansur Yavaş, Pursaklar ve Akyurt'ta ilçelilerle buluştu... Başkan Yavaş, rozetini çıkararak Ankara'nın tüm ilçe ve köylerine hizmet ettiğini söyledi...

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Pursaklar ve Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarında yaptığı konuşmada, rozetini çıkararak Ankara'nın tüm ilçe ve köylerine eşit hizmet verdiklerini vurguladı. Yavaş, "Gerçek belediyecilik, kentin her kesiminin eğitime ve konforlu yaşama eşit erişimini sağlamaktır" dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında Mansur Yavaş, ilçe ilçe dolaşarak Seçim Koordinasyon Merkezleri açmaya devam ediyor. Aynı gün içinde dört farklı ilçede SKM açılışı gerçekleştiren Yavaş, vatandaşlarla buluştu. Sincan ve Keçiören Atapark'ın ardından CHP Pursaklar Belediye Başkan Adayı Halil Tunçay ile Pursaklar'da ve CHP Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel ile Akyurt'ta SKM açılışları gerçekleştirdi.

Pursaklar Cumhuriyet Caddesi'nde konuşan Yavaş, "Ankara'nın her kesimine eşit hizmet götürdük, asla ayrımcılık yapmadık" diyerek vurguladı. Yapılan yatırımlara ilişkin detayları paylaşarak, gerçek belediyeciliğin herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilme ve yaşam standartlarını yükseltme anlamına geldiğini belirtti.

İçinde insan odaklı olmayan hiçbir projeye para harcamadıklarını belirten Yavaş, Pursaklar'a yapılan yatırımları sıralayarak, kentin çeşitli alanlarında yapılan iyileştirmeleri anlattı. Ayrıca, Akyurt Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmada, Ankara'ya huzur getirdiklerini ve vatandaşların refahı için adil ve tarafsız bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade etti.

Rakibinin metro vaadiyle ilgili eleştirilerde bulunan Yavaş, bu söylemin gerçekçi olmadığını ve uygulanabilir bir proje olmadığını belirtti. Ayrıca, Akyurt Fuar Alanı projesine ilişkin yaşanan gecikmelere değinerek, bu konuda çözüm üretmek için çaba sarf ettiklerini ancak diğer ortakların yeterli desteği sağlamadığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.