Mansur Yavaş'tan otobüsçü esnafına destek sözü

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 26.02.2024 - 15:42, Güncelleme: 26.02.2024 - 15:42
 

Mansur Yavaş'tan otobüsçü esnafına destek sözü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, otobüsçü esnafı ile buluştu. Sorunları dinleyen Mansur Yavaş, destek olmaya devam edeceğini söyledi...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlere yönelik hazırlıklar kapsamında, Tüm Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) ve Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası (ÖHO) üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkent'in otobüsçü esnafının sorunlarını dinleyen Yavaş, esnafa destek olma sözü verdi. Yavaş'ın konuşmasında vurguladığı ana tema, Ankara'daki vatandaşların yanında olma ve kentin her kesimine hizmet etme çabası oldu. Otobüsçü esnafının yaşadığı zorluklara dikkat çeken Yavaş, "Bizim derdimiz Ankara’da darda kim varsa hızır gibi yanında olmak" diyerek esnafın yanında olacaklarını ifade etti. Toplantıya, Bağımsız Milletvekilleri Adnan Beker ve Ümit Dikbayır'ın yanı sıra TÖHOB Genel Başkanı Kurtuluş Kara ve Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş gibi önemli isimler de katıldı. Yavaş, katılımcıları "Esnafın babası" ve "Ankara seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılandı. Yavaş, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman vatandaşın yanında olması gerektiğini vurgulayarak, hayata geçirdikleri destek projelerini aktardı. Özellikle, 2019 seçimlerinde verilen vaatlerin yerine getirilmesine odaklanarak, ihtiyaç sahiplerine sağlanan desteklerin devam ettiğini belirtti. Ortak akıl ve işbirliği vurgusu yapan Yavaş, esnafın taleplerini dikkate alacaklarını ve en iyisine birlikte karar vereceklerini söyledi. Parti ayrımı yapmaksızın herkesin iradesine saygı duyacaklarını ve seçildiklerinde de aynı anlayışı sürdüreceklerini dile getirdi. Toplantıya katılan diğer konuşmacılar da Yavaş'a desteklerini ifade ettiler ve geçmişteki işbirliklerinden övgüyle bahsettiler. Özellikle, esnafa sağlanan desteklerin önemine vurgu yapılarak, Yavaş'ın başarısının altı çizildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, otobüsçü esnafı ile buluştu. Sorunları dinleyen Mansur Yavaş, destek olmaya devam edeceğini söyledi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlere yönelik hazırlıklar kapsamında, Tüm Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) ve Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası (ÖHO) üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkent'in otobüsçü esnafının sorunlarını dinleyen Yavaş, esnafa destek olma sözü verdi.

Yavaş'ın konuşmasında vurguladığı ana tema, Ankara'daki vatandaşların yanında olma ve kentin her kesimine hizmet etme çabası oldu. Otobüsçü esnafının yaşadığı zorluklara dikkat çeken Yavaş, "Bizim derdimiz Ankara’da darda kim varsa hızır gibi yanında olmak" diyerek esnafın yanında olacaklarını ifade etti.

Toplantıya, Bağımsız Milletvekilleri Adnan Beker ve Ümit Dikbayır'ın yanı sıra TÖHOB Genel Başkanı Kurtuluş Kara ve Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş gibi önemli isimler de katıldı. Yavaş, katılımcıları "Esnafın babası" ve "Ankara seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılandı.

Yavaş, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman vatandaşın yanında olması gerektiğini vurgulayarak, hayata geçirdikleri destek projelerini aktardı. Özellikle, 2019 seçimlerinde verilen vaatlerin yerine getirilmesine odaklanarak, ihtiyaç sahiplerine sağlanan desteklerin devam ettiğini belirtti.

Ortak akıl ve işbirliği vurgusu yapan Yavaş, esnafın taleplerini dikkate alacaklarını ve en iyisine birlikte karar vereceklerini söyledi. Parti ayrımı yapmaksızın herkesin iradesine saygı duyacaklarını ve seçildiklerinde de aynı anlayışı sürdüreceklerini dile getirdi.

Toplantıya katılan diğer konuşmacılar da Yavaş'a desteklerini ifade ettiler ve geçmişteki işbirliklerinden övgüyle bahsettiler. Özellikle, esnafa sağlanan desteklerin önemine vurgu yapılarak, Yavaş'ın başarısının altı çizildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.