Mansur Yavaş'tan Beypazarı'na yeni huzurevi

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 07.02.2024 - 11:01, Güncelleme: 07.02.2024 - 11:01
 

Mansur Yavaş'tan Beypazarı'na yeni huzurevi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için Beypazarı'nda yeni bir huzurevi projesini hayata geçirdi.
Beypazarı Engelli ve Yaşlı Huzurevi adıyla açılan tesis, 57 odası ve 105 kişi kapasitesiyle bölgedeki önemli bir ihtiyaca yanıt veriyor. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yeni huzurevi projesini sosyal medya hesaplarından duyurarak, "Gerçek belediyecilik budur. Beypazarı ve çevre ilçelerdeki hemşehrilerimiz için Engelli ve Yaşlı Huzurevi'ni açtık." şeklinde bir paylaşımda bulundu. Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşlılık dönemi için düşünen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı'nda bu hizmeti sunmak amacıyla harekete geçti. Beypazarı Engelli ve Yaşlı Huzurevi, 60 yaş ve üzerindeki vatandaşlara konforlu bir yaşam alanı sağlayarak, sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarına özenle karşılık veriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Beypazarı'nın Ayvaşık Mahallesi TOKİ Blokları yakınında kurulan tesis, 6 bin 200 metrekarelik bir alanda konumlanıyor. 57 odası ve 105 kişi kapasitesiyle planlanan huzurevi, yaşlıların tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Böylece Beypazarı ve çevre ilçelerin yaşlı nüfusuna daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sunulmuş olacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için Beypazarı'nda yeni bir huzurevi projesini hayata geçirdi.

Beypazarı Engelli ve Yaşlı Huzurevi adıyla açılan tesis, 57 odası ve 105 kişi kapasitesiyle bölgedeki önemli bir ihtiyaca yanıt veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yeni huzurevi projesini sosyal medya hesaplarından duyurarak, "Gerçek belediyecilik budur. Beypazarı ve çevre ilçelerdeki hemşehrilerimiz için Engelli ve Yaşlı Huzurevi'ni açtık." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşlılık dönemi için düşünen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı'nda bu hizmeti sunmak amacıyla harekete geçti. Beypazarı Engelli ve Yaşlı Huzurevi, 60 yaş ve üzerindeki vatandaşlara konforlu bir yaşam alanı sağlayarak, sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarına özenle karşılık veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Beypazarı'nın Ayvaşık Mahallesi TOKİ Blokları yakınında kurulan tesis, 6 bin 200 metrekarelik bir alanda konumlanıyor. 57 odası ve 105 kişi kapasitesiyle planlanan huzurevi, yaşlıların tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Böylece Beypazarı ve çevre ilçelerin yaşlı nüfusuna daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sunulmuş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.