Mansur Yavaş'tan Ankaralıyı mutlu eden örnek belediyecilik

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 22.03.2024 - 12:09, Güncelleme: 22.03.2024 - 12:09
 

Mansur Yavaş'tan Ankaralıyı mutlu eden örnek belediyecilik

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kızılcahamamlılarla iftar sofrasında bir araya geldi ve belediyeciliğinin Türkiye genelinde yaygınlaştığını vurguladı.
ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, şeffaflık konusunda da öncü olacaklarını belirtirken, Kızılcahamam ve Ankara'da grup yollarını tamamen sıcak asfaltla buluşturacaklarını müjdeledi. Kızılcahamam ilçesi Çeltikçi Beldesi’nde CHP Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal tarafından düzenlenen iftar programına katılan Mansur Yavaş, halkın büyük ilgi ve coşkusuyla karşılandı. İftar programı öncesinde Kızılcahamam esnafını ziyaret eden Yavaş, esnafın destek mesajlarıyla karşılandı. Esnaf, Mansur Yavaş'a "Gönlümüz, dualarımız sizinle. Yüzde 70'le kazanacaksınız" diyerek desteğini ifade etti. Yavaş, "Ankara'da herkesin kararını verdiği ve yarışın sona erdiği" bir süreçten geçtiklerini belirtti ve belediye meclisinde çoğunluk sağlamaları gerektiğini vurguladı. Yavaş, Kızılcahamam ve diğer ilçelere hizmet etmek istediklerini ve bırakacakları izlerle anılmak istediklerini ifade etti. Önceki dönemlerde yapılan otobüs alımlarına değinen Yavaş, Ankara'da ulaşım sorununu çözmek için otobüs alımlarının sıkıntılı olduğunu belirtti. Yavaş, 2010 yılında 2 bin 200 otobüs olduğunu, ancak 2019'da bin 350 otobüse düştüğünü ve bu durumun ulaşımı olumsuz etkilediğini söyledi. Yavaş, 430 yeni otobüs alımı yapacaklarını açıkladı. Mansur Yavaş, belediyeciliğinin Türkiye genelinde örnek olacağını belirterek, şeffaflık ve hesap verebilirlik konusunda öncü olacaklarını vurguladı. Yavaş, mal varlığı tartışmalarına da değinerek, kamuda şeffaflığın ve hesap verebilirliğin önemine dikkat çekti ve "Mansur Yavaş Belediyeciliği"nin Türkiye'ye örnek olacağını sözlerine ekledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kızılcahamamlılarla iftar sofrasında bir araya geldi ve belediyeciliğinin Türkiye genelinde yaygınlaştığını vurguladı.

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, şeffaflık konusunda da öncü olacaklarını belirtirken, Kızılcahamam ve Ankara'da grup yollarını tamamen sıcak asfaltla buluşturacaklarını müjdeledi.

Kızılcahamam ilçesi Çeltikçi Beldesi’nde CHP Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal tarafından düzenlenen iftar programına katılan Mansur Yavaş, halkın büyük ilgi ve coşkusuyla karşılandı.

İftar programı öncesinde Kızılcahamam esnafını ziyaret eden Yavaş, esnafın destek mesajlarıyla karşılandı. Esnaf, Mansur Yavaş'a "Gönlümüz, dualarımız sizinle. Yüzde 70'le kazanacaksınız" diyerek desteğini ifade etti.

Yavaş, "Ankara'da herkesin kararını verdiği ve yarışın sona erdiği" bir süreçten geçtiklerini belirtti ve belediye meclisinde çoğunluk sağlamaları gerektiğini vurguladı. Yavaş, Kızılcahamam ve diğer ilçelere hizmet etmek istediklerini ve bırakacakları izlerle anılmak istediklerini ifade etti.

Önceki dönemlerde yapılan otobüs alımlarına değinen Yavaş, Ankara'da ulaşım sorununu çözmek için otobüs alımlarının sıkıntılı olduğunu belirtti. Yavaş, 2010 yılında 2 bin 200 otobüs olduğunu, ancak 2019'da bin 350 otobüse düştüğünü ve bu durumun ulaşımı olumsuz etkilediğini söyledi. Yavaş, 430 yeni otobüs alımı yapacaklarını açıkladı.

Mansur Yavaş, belediyeciliğinin Türkiye genelinde örnek olacağını belirterek, şeffaflık ve hesap verebilirlik konusunda öncü olacaklarını vurguladı. Yavaş, mal varlığı tartışmalarına da değinerek, kamuda şeffaflığın ve hesap verebilirliğin önemine dikkat çekti ve " Mansur Yavaş Belediyeciliği"nin Türkiye'ye örnek olacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.