MANSUR YAVAŞ’IN MÜJDELERLE DOLU BAYRAM MESAJI

Güncel 20.04.2023 - 12:24, Güncelleme: 20.04.2023 - 12:24
 

MANSUR YAVAŞ’IN MÜJDELERLE DOLU BAYRAM MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ramazan Bayramı mesajı şöyle:
Değerli Hemşehrilerim; Rahmeti ve bereketiyle gelerek bizlere sabrı ve hoşgörüyü anlatan; dayanışmanın ve yardımlaşmanın anlam kazandığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz; huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz için Ankara’nın önemli yerlerini, merkez ve ilçelerinde bulunan mezarlıkların tamamını Ramazan Bayramı öncesi temizleyerek ziyaretlere hazır hâle getirdi. Başkent 153, ASKİ, Ankara İtfaiyesi ve Ankara Zabıtası bayramda da 7/24 esasına göre mesailerini sürdürmeye devam ederken EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları da (otobüs, metro, teleferik) bayram süresince ücretsiz hizmet verecektir. Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşehrilerimin uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini özellikle istirham ediyorum. Bu vesileyle aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek sevgi ve merhamete muhtaç; yetim, öksüz, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olalım. Bu duygularla büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Ramazan’da edindiğimiz güzellikleri bayram sonrasına da taşıyarak dayanışma ve hoşgörü ikliminin ülkemizde hüküm sürmesini yürekten diliyor, Ankaralı hemşehrilerime ve aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Mansur YAVAŞ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ramazan Bayramı mesajı şöyle:

Değerli Hemşehrilerim;

Rahmeti ve bereketiyle gelerek bizlere sabrı ve hoşgörüyü anlatan; dayanışmanın ve yardımlaşmanın anlam kazandığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyükşehir Belediyemiz; huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz için Ankara’nın önemli yerlerini, merkez ve ilçelerinde bulunan mezarlıkların tamamını Ramazan Bayramı öncesi temizleyerek ziyaretlere hazır hâle getirdi. Başkent 153, ASKİ, Ankara İtfaiyesi ve Ankara Zabıtası bayramda da 7/24 esasına göre mesailerini sürdürmeye devam ederken EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları da (otobüs, metro, teleferik) bayram süresince ücretsiz hizmet verecektir.

Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşehrilerimin uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini özellikle istirham ediyorum. Bu vesileyle aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek sevgi ve merhamete muhtaç; yetim, öksüz, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olalım.

Bu duygularla büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Ramazan’da edindiğimiz güzellikleri bayram sonrasına da taşıyarak dayanışma ve hoşgörü ikliminin ülkemizde hüküm sürmesini yürekten diliyor, Ankaralı hemşehrilerime ve aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Mansur YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.