Mansur Yavaş'ın Ankara'ya yeni projesi trafiğe çözüm olacak

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 11.02.2024 - 12:06, Güncelleme: 11.02.2024 - 12:06
 

Mansur Yavaş'ın Ankara'ya yeni projesi trafiğe çözüm olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Bağdat Caddesi üzerindeki yoğun trafik akışını düzenlemek amacıyla yeni bir proje geliştirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentteki ulaşım altyapısını güçlendirmek ve trafik sorunlarını çözmek için yeni projeleri hayata geçiriyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, Yenimahalle, Batıkent ve Demetevler bölgelerini birbirine bağlayan Bağdat Caddesi üzerinde bulunan mevcut sinyalize kavşakta 600 metre uzunluğunda ve 2 gidiş-2 gelişe sahip altgeçit inşa edecek. ABB Başkanı Mansur Yavaş, 600 metre uzunluğundaki ve 2 gidiş-2 geliş şeklinde hizmet verecek altgeçidin projesinin hazırlandığını sosyal medya hesaplarından duyurdu ve "Yeni projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz! Batıkent ve Demetevler bölgesini birbirine bağlayan Bağdat Caddesi üzerinde 600 metre uzunluğunda kavşak, 2 gidiş-2 geliş olarak uygulama projesi hazır. Nisan 2024’te ihaleye çıkıyoruz" dedi. ANKARA TRAFİĞİNE YENİ ÇÖZÜM PROJESİ Başkentin trafik sorununa yenilikçi bir çözüm olarak planlanan 600 metrelik katlı kavşak projesi, Yenimahalle ilçesindeki Batıkent ve Demetevler bölgelerini birbirine bağlayan Bağdat Caddesi ile Abdülhak Renda Caddesi'nin kesişiminde yer alacak. Bu proje kapsamında, mevcut sinyalize kavşak yerine 600 metre uzunluğunda, 2 gidiş-2 geliş olacak şekilde katlı kavşak inşa edilecek. Proje, Yıldız Sanayi ve OSTİM bölgelerine daha rahat trafik akışı sağlayacak bir altgeçit üzerinde de kavşak teşkil edilmesini içeriyor. Bu şekilde, Yıldız Sanayi ve OSTİM bölgelerine giriş ve çıkışlarda kesintisiz bir trafik akışı sağlanması hedefleniyor. Projenin uygulama projesi hazırlık aşamasında olduğu ve ihalesinin Nisan 2024'te gerçekleştirileceği belirtildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Bağdat Caddesi üzerindeki yoğun trafik akışını düzenlemek amacıyla yeni bir proje geliştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentteki ulaşım altyapısını güçlendirmek ve trafik sorunlarını çözmek için yeni projeleri hayata geçiriyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, Yenimahalle, Batıkent ve Demetevler bölgelerini birbirine bağlayan Bağdat Caddesi üzerinde bulunan mevcut sinyalize kavşakta 600 metre uzunluğunda ve 2 gidiş-2 gelişe sahip altgeçit inşa edecek.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, 600 metre uzunluğundaki ve 2 gidiş-2 geliş şeklinde hizmet verecek altgeçidin projesinin hazırlandığını sosyal medya hesaplarından duyurdu ve "Yeni projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz! Batıkent ve Demetevler bölgesini birbirine bağlayan Bağdat Caddesi üzerinde 600 metre uzunluğunda kavşak, 2 gidiş-2 geliş olarak uygulama projesi hazır. Nisan 2024’te ihaleye çıkıyoruz" dedi.

ANKARA TRAFİĞİNE YENİ ÇÖZÜM PROJESİ

Başkentin trafik sorununa yenilikçi bir çözüm olarak planlanan 600 metrelik katlı kavşak projesi, Yenimahalle ilçesindeki Batıkent ve Demetevler bölgelerini birbirine bağlayan Bağdat Caddesi ile Abdülhak Renda Caddesi'nin kesişiminde yer alacak. Bu proje kapsamında, mevcut sinyalize kavşak yerine 600 metre uzunluğunda, 2 gidiş-2 geliş olacak şekilde katlı kavşak inşa edilecek. Proje, Yıldız Sanayi ve OSTİM bölgelerine daha rahat trafik akışı sağlayacak bir altgeçit üzerinde de kavşak teşkil edilmesini içeriyor. Bu şekilde, Yıldız Sanayi ve OSTİM bölgelerine giriş ve çıkışlarda kesintisiz bir trafik akışı sağlanması hedefleniyor. Projenin uygulama projesi hazırlık aşamasında olduğu ve ihalesinin Nisan 2024'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.