Mansur Yavaş'a Şentepe'de "Yolunuz açık olsun" dileği

Ankara 14.02.2024 - 16:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:57
 

Mansur Yavaş'a Şentepe'de "Yolunuz açık olsun" dileği

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Şentepe Semt Pazarı'nı ziyaret etti ve esnaf ile vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Esnafla yakından ilgilenen ABB Başkanı Mansur Yavaş, her birine hal hatır sordu ve "Hayırlı işler" diledi. Yavaş'a başarı dileklerini ileten esnaf ve vatandaşlar, "Hep dualarımızdasınız. Yolunuz açık olsun" temennisinde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Az Laf, Çok İş" ve "Ankara'ya eşit hizmet görevimiz" slogaıyla çıktığı 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yavaş'ın, Ankara'nın dört bir yanındaki düzenli esnaf ziyaretlerinden biri de bu sefer Yenimahalle ilçesinde bulunan Şentepe Semt Pazarı oldu. Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar ile birlikte gerçekleşen pazar ziyaretinde esnaf ve vatandaşlar, Mansur Yavaş'a büyük ilgi gösterdi. "HEP DUALARIMIZDASINIZ..." Pazar esnafıyla samimi sohbetler eden Yavaş, vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Esnafın coşkulu alkışları eşliğinde seçim çalışmalarını sürdüren Yavaş'a, "Hep dualarımızdasınız. İnşallah kazanacaksınız" diyen esnaf ve vatandaşlar, "Yolunuz açık olsun" dileğinde bulundu. Mansur Yavaş, vatandaşlarla birebir hatıra fotoğrafı çekerek, sorunları ve talepleri dinledi ve not aldı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Şentepe Semt Pazarı'nı ziyaret etti ve esnaf ile vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Esnafla yakından ilgilenen ABB Başkanı Mansur Yavaş, her birine hal hatır sordu ve "Hayırlı işler" diledi. Yavaş'a başarı dileklerini ileten esnaf ve vatandaşlar, "Hep dualarımızdasınız. Yolunuz açık olsun" temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Az Laf, Çok İş" ve "Ankara'ya eşit hizmet görevimiz" slogaıyla çıktığı 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yavaş'ın, Ankara'nın dört bir yanındaki düzenli esnaf ziyaretlerinden biri de bu sefer Yenimahalle ilçesinde bulunan Şentepe Semt Pazarı oldu. Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar ile birlikte gerçekleşen pazar ziyaretinde esnaf ve vatandaşlar, Mansur Yavaş'a büyük ilgi gösterdi.

"HEP DUALARIMIZDASINIZ..."

Pazar esnafıyla samimi sohbetler eden Yavaş, vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Esnafın coşkulu alkışları eşliğinde seçim çalışmalarını sürdüren Yavaş'a, "Hep dualarımızdasınız. İnşallah kazanacaksınız" diyen esnaf ve vatandaşlar, "Yolunuz açık olsun" dileğinde bulundu. Mansur Yavaş, vatandaşlarla birebir hatıra fotoğrafı çekerek, sorunları ve talepleri dinledi ve not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.