Mansur Yavaş: Ulus ve Kızılay canlanacak

Ankara 17.01.2023 - 15:58, Güncelleme: 17.01.2023 - 15:58
 

Mansur Yavaş: Ulus ve Kızılay canlanacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılay İzmir Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında esnafla sohbet eden Yavaş, “Kentimizin en önemli merkezi olan Ulus ve Kızılay’ı tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent esnafıyla bir araya gelerek yaşadıkları sorunları, talep ve çözüm önerilerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’nın en işlek bölgelerinden biri olan Kızılay İzmir Caddesi esnafını; Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yavuz ile birlikte ziyaret etti. “ULUS VE KIZILAY’I TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ” Bölge esnafına, Kızılay İzmir Caddesi ve çevresini canlandıracak projeleri hayata geçireceklerini belirten Mansur Yavaş, “Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 100. yılında program yaptık. Bir etkinlik vesilesiyle insanları Kızılay’a toplayacak bir sürü etkinlik yapılabilir. Sizlerle beraber kararlaştıralım, esnafı daha geniş toplayalım. Kentimizin en önemli merkezi olan Ulus ve Kızılay’ı tekrar ayağa kaldıracağız” dedi. İZMİR CADDESİ İÇİN YAPILACAK PROJELER HAKKINDA SUNUM YAPILDI Kahvaltı programının ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri de Ankara Yeni Sahne’de “İzmir 1 ve İzmir 2 Caddeleri Kentsel Tasarım Projesi” konulu sunumu yaparak bölge esnafına bilgi verdi. Sunumun ardından bölge halkı ve esnafının yoğun ilgisiyle karşılan Yavaş, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılay İzmir Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında esnafla sohbet eden Yavaş, “Kentimizin en önemli merkezi olan Ulus ve Kızılay’ı tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent esnafıyla bir araya gelerek yaşadıkları sorunları, talep ve çözüm önerilerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’nın en işlek bölgelerinden biri olan Kızılay İzmir Caddesi esnafını; Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yavuz ile birlikte ziyaret etti.

ULUS VE KIZILAY’I TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Bölge esnafına, Kızılay İzmir Caddesi ve çevresini canlandıracak projeleri hayata geçireceklerini belirten Mansur Yavaş, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 100. yılında program yaptık. Bir etkinlik vesilesiyle insanları Kızılay’a toplayacak bir sürü etkinlik yapılabilir. Sizlerle beraber kararlaştıralım, esnafı daha geniş toplayalımKentimizin en önemli merkezi olan Ulus ve Kızılay’ı tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

İZMİR CADDESİ İÇİN YAPILACAK PROJELER HAKKINDA SUNUM YAPILDI

Kahvaltı programının ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri de Ankara Yeni Sahne’de “İzmir 1 ve İzmir 2 Caddeleri Kentsel Tasarım Projesi” konulu sunumu yaparak bölge esnafına bilgi verdi.

Sunumun ardından bölge halkı ve esnafının yoğun ilgisiyle karşılan Yavaş, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.