Mansur Yavaş: Türkiye'ye çığır açan örnekler oldu

Ekonomi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 25.01.2024 - 23:23, Güncelleme: 25.01.2024 - 23:23
 

Mansur Yavaş: Türkiye'ye çığır açan örnekler oldu

ABB Başkanı Mansur Yavaş, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi İstişare Toplantısı'na katılarak, ABB bütçe ve projelerini detaylarıyla paylaştı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyerek herkesin hesap verebilir olduğu bir yönetimi tercih ettiklerini belirtti. Belediyecilik anlayışlarının, rozetleri çıkararak kimseyi ayırmadan, tüm kesimlere eşit mesafede olmayı içerdiğini ifade etti. Çılgın projeler yerine adil, tarafsız ve iş odaklı çalışmaları benimsediklerini vurgulayan Yavaş, sadece kentin ihtiyaçlarına odaklanarak projeler ürettiklerini dile getirdi. Başkan Yavaş, ASKİ su tarifelerindeki indirimleri, öğrenci evlerine yapılan yüzde 50 indirimi, sosyal yardımları ve depremzede ailelere sağlanan destekleri toplantıda detaylarıyla açıkladı. Ankara'da yaşanan taşkın riski konusuna da değinen Yavaş, bu alanda yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı. Yeşil alan miktarını artırma çabalarını ve kentin altyapısını güçlendirmek adına gerçekleştirilen köprülü kavşaklar gibi projeleri anlatarak, Ankara'nın her kesimine etkili ve verimli bir şekilde hizmet etme hedeflerini belirtti. Yavaş, vatandaşların günlük yaşantısını olumsuz etkileyen sorunları çözme konusunda öncelikli olduklarını vurgulayarak, bu çerçevede yapılan çalışmaların Türkiye'de çığır açan örnekler olduğunu ifade etti.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi İstişare Toplantısı'na katılarak, ABB bütçe ve projelerini detaylarıyla paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyerek herkesin hesap verebilir olduğu bir yönetimi tercih ettiklerini belirtti. Belediyecilik anlayışlarının, rozetleri çıkararak kimseyi ayırmadan, tüm kesimlere eşit mesafede olmayı içerdiğini ifade etti. Çılgın projeler yerine adil, tarafsız ve iş odaklı çalışmaları benimsediklerini vurgulayan Yavaş, sadece kentin ihtiyaçlarına odaklanarak projeler ürettiklerini dile getirdi.

Başkan Yavaş, ASKİ su tarifelerindeki indirimleri, öğrenci evlerine yapılan yüzde 50 indirimi, sosyal yardımları ve depremzede ailelere sağlanan destekleri toplantıda detaylarıyla açıkladı. Ankara'da yaşanan taşkın riski konusuna da değinen Yavaş, bu alanda yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı. Yeşil alan miktarını artırma çabalarını ve kentin altyapısını güçlendirmek adına gerçekleştirilen köprülü kavşaklar gibi projeleri anlatarak, Ankara'nın her kesimine etkili ve verimli bir şekilde hizmet etme hedeflerini belirtti. Yavaş, vatandaşların günlük yaşantısını olumsuz etkileyen sorunları çözme konusunda öncelikli olduklarını vurgulayarak, bu çerçevede yapılan çalışmaların Türkiye'de çığır açan örnekler olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.