Mansur Yavaş tüm seçmenin oyuna talip

Güncel (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 31.01.2024 - 19:40, Güncelleme: 31.01.2024 - 19:51
 

Mansur Yavaş tüm seçmenin oyuna talip

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) lideri Hüseyin Baş'ı ziyaret etti.
Görüşmede, ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın beş yıl boyunca Ankara'da gerçekleştirdiği hizmet ve projelerle ilgili bilgi verildi. Yavaş, seçim kampanyası sürecinde "Ankara'nın Başkanı Herkesin Başkanı" slogunu benimseyerek dört milyon seçmenin tümünün oyuna talip olduklarını vurguladı. Mansur Yavaş, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, beş yıl boyunca yaptıkları çalışmaları paylaştığını belirtti. Belediye başkanının hizmet ettiği herkese eşit mesafede olduğunu ve seçildikten sonra tüm halkı kucakladığını ifade eden Yavaş, "Ankara'nın Başkanı Herkesin Başkanı" slogunu kullanarak toplumun tamamına hitap ettiğini söyledi. Hüseyin Baş ise Mansur Yavaş'ın ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Ankara'nın siyasi atmosferinin Türkiye'nin genel siyasi çizgisi ve gelecek beklentileri açısından önemli bir dönemde olduğunu belirtti. Baş, Ankara'nın yarınlarına daha faydalı işler yapmak adına birlikte çalışacaklarını ifade etti ve seçimde Yavaş'a üstün başarılar diledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mansur Yavaş, sosyal destek projeleri konusunda Belediye Başkanı ile rakip oldukları bir ilçenin karşılaştırmasını yaparak, sosyal yardımlar konusundaki farklılıkları vurguladı. Ayrıca, beş yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalara vurgu yaparak, Ankara halkının her kesimine hizmet etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) lideri Hüseyin Baş'ı ziyaret etti.

Görüşmede, ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın beş yıl boyunca Ankara'da gerçekleştirdiği hizmet ve projelerle ilgili bilgi verildi. Yavaş, seçim kampanyası sürecinde "Ankara'nın Başkanı Herkesin Başkanı" slogunu benimseyerek dört milyon seçmenin tümünün oyuna talip olduklarını vurguladı.

Mansur Yavaş, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, beş yıl boyunca yaptıkları çalışmaları paylaştığını belirtti. Belediye başkanının hizmet ettiği herkese eşit mesafede olduğunu ve seçildikten sonra tüm halkı kucakladığını ifade eden Yavaş, "Ankara'nın Başkanı Herkesin Başkanı" slogunu kullanarak toplumun tamamına hitap ettiğini söyledi.

Hüseyin Baş ise Mansur Yavaş'ın ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Ankara'nın siyasi atmosferinin Türkiye'nin genel siyasi çizgisi ve gelecek beklentileri açısından önemli bir dönemde olduğunu belirtti. Baş, Ankara'nın yarınlarına daha faydalı işler yapmak adına birlikte çalışacaklarını ifade etti ve seçimde Yavaş'a üstün başarılar diledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mansur Yavaş, sosyal destek projeleri konusunda Belediye Başkanı ile rakip oldukları bir ilçenin karşılaştırmasını yaparak, sosyal yardımlar konusundaki farklılıkları vurguladı. Ayrıca, beş yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalara vurgu yaparak, Ankara halkının her kesimine hizmet etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.