Mansur Yavaş: Rekor bir oyla seçiliyoruz

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.03.2024 - 17:57, Güncelleme: 03.03.2024 - 17:57
 

Mansur Yavaş: Rekor bir oyla seçiliyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Mansur Yavaş, Keçiören Atapark'ta yaptığı konuşmada halka şöyle seslendi: Rekor bir oyla seçiliyoruz
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Yavaş, CHP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ile birlikte Keçiören ilçesinde Atapark'ta Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Konuşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra tüm Ankara'yı kucakladığını vurgulayarak başlayan Yavaş, "Ben hizmet etmek için seçildim, insanları ayırmak için değil. Hangi köy, hangi mahalle ne kadar oy vermiş diye bakmadan herkesin sorunlarını çözmek için çalıştık" ifadelerini kullandı. Belediye başkanının kentin annesi, babası, kardeşi ve evladı olduğunu belirten Yavaş, asfalt ve yeşil alan gibi görsel iyileştirmelerin yanı sıra asıl belediyeciliğin, kentte yaşayan herkesin derdini dert edip çözüm üretmek olduğunu vurguladı. Yavaş, gerçekleştirdikleri sosyal desteklerle bu anlayışı sürdürdüklerini belirtti. SKM açılışlarını tarihi kalabalıklarla gerçekleştirdiklerini ifade eden Yavaş, "Ankara halkı, gerçek belediyeciliğimizi rekor bir oyla onaylayacak. Bu, ortaya çıkan bir gerçek. Rekor bir oyla seçiliyoruz" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Mansur Yavaş, Keçiören Atapark'ta yaptığı konuşmada halka şöyle seslendi: Rekor bir oyla seçiliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Yavaş, CHP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ile birlikte Keçiören ilçesinde Atapark'ta Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Konuşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra tüm Ankara'yı kucakladığını vurgulayarak başlayan Yavaş, "Ben hizmet etmek için seçildim, insanları ayırmak için değil. Hangi köy, hangi mahalle ne kadar oy vermiş diye bakmadan herkesin sorunlarını çözmek için çalıştık" ifadelerini kullandı.

Belediye başkanının kentin annesi, babası, kardeşi ve evladı olduğunu belirten Yavaş, asfalt ve yeşil alan gibi görsel iyileştirmelerin yanı sıra asıl belediyeciliğin, kentte yaşayan herkesin derdini dert edip çözüm üretmek olduğunu vurguladı. Yavaş, gerçekleştirdikleri sosyal desteklerle bu anlayışı sürdürdüklerini belirtti.

SKM açılışlarını tarihi kalabalıklarla gerçekleştirdiklerini ifade eden Yavaş, "Ankara halkı, gerçek belediyeciliğimizi rekor bir oyla onaylayacak. Bu, ortaya çıkan bir gerçek. Rekor bir oyla seçiliyoruz" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.