Mansur Yavaş: Önemli olan proje sağlıkla ilgili olandır

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 21.03.2024 - 15:38, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:38
 

Mansur Yavaş: Önemli olan proje sağlıkla ilgili olandır

Mansur Yavaş, Ankara Eczası Odası'na yaptığı ziyarette, "Bizim için önemli olan proje betonla ilgili olan değil, sağlıkla ilgili olandır" yorumunda bulundu...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Ankara Eczacı Odası'nın konuğu olan Yavaş, yapılan iş birliklerine vurgu yaparak, "Bizim için önemli olan proje betonla ilgili olan değil, sağlıkla ilgili olandır. Odalarla olan iş birliklerimize devam edeceğiz. Sizlere destek olmaya her zaman hazırız" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Ankara Eczacı Odası'nı ziyaret etti. Ankara Eczacı Odası Başkanı Cumhur Cem Abbasoğlu, Mansur Yavaş'ın kapısını her çaldıklarında güzel işler yaptıklarını belirterek, "Projelerimize çok güzel dönüşler aldık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. Yavaş, belediye başkanlığının asfalt dökmek veya kavşak yapmak olmadığını belirterek, "Ben belediye başkanlığını kentin ağabeyi, kardeşi, annesi, babası olacak şeklinde görüyorum. Belediyecilik, insanların yaşadığı kentten keyif alması için yapılan çalışmalardır. Bu nedenle biz de Eczacı Odası ve diğer odalarla iş birliği yapıyoruz" diye konuştu. Eczanelerde hayata geçirilen veresiye defteri kapatma projesine de değinen Yavaş, "Eskiden bakkallarda veresiye olurdu, artık eczanelerde de veresiye var. İlaç bulunsa, çıkan fiyat farkları da vatandaşın belini büküyor. Bu konuda bir kampanya başlattık ve bir hayırsever tüm veresiye defterlerini kapatmıştı. Daha sonra ikincisini yaptık ama durum gösteriyor ki bu devam edecek" şeklinde konuştu. Sağlıkla ilgili projelerin önemine vurgu yapan Yavaş, "Bizim için önemli olan proje betonla ilgili olan değil, sağlıkla ilgili olandır. Odalarla olan iş birliklerimize devam edeceğiz. Sizlere destek olmaya her zaman hazırız" dedi. Ankara Eczacı Odası'nın atık ilaçlar konusundaki iş birliği talebini de geri çevirmeyen Yavaş, "Atık ilaçlar konusunda da iş birliği yapacağız. Daha önce berberlerle atık jilet projesi yaptık, çünkü sokak hayvanları onlardan yaralanabiliyordu. Berberler de çok sorumlu davrandılar. Bu projeyi atık ilaç konusunda da hayata geçirmek isteriz" diye konuştu.
Mansur Yavaş, Ankara Eczası Odası'na yaptığı ziyarette, "Bizim için önemli olan proje betonla ilgili olan değil, sağlıkla ilgili olandır" yorumunda bulundu...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Ankara Eczacı Odası'nın konuğu olan Yavaş, yapılan iş birliklerine vurgu yaparak, "Bizim için önemli olan proje betonla ilgili olan değil, sağlıkla ilgili olandır. Odalarla olan iş birliklerimize devam edeceğiz. Sizlere destek olmaya her zaman hazırız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Ankara Eczacı Odası'nı ziyaret etti.

Ankara Eczacı Odası Başkanı Cumhur Cem Abbasoğlu, Mansur Yavaş'ın kapısını her çaldıklarında güzel işler yaptıklarını belirterek, "Projelerimize çok güzel dönüşler aldık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yavaş, belediye başkanlığının asfalt dökmek veya kavşak yapmak olmadığını belirterek, "Ben belediye başkanlığını kentin ağabeyi, kardeşi, annesi, babası olacak şeklinde görüyorum. Belediyecilik, insanların yaşadığı kentten keyif alması için yapılan çalışmalardır. Bu nedenle biz de Eczacı Odası ve diğer odalarla iş birliği yapıyoruz" diye konuştu.

Eczanelerde hayata geçirilen veresiye defteri kapatma projesine de değinen Yavaş, "Eskiden bakkallarda veresiye olurdu, artık eczanelerde de veresiye var. İlaç bulunsa, çıkan fiyat farkları da vatandaşın belini büküyor. Bu konuda bir kampanya başlattık ve bir hayırsever tüm veresiye defterlerini kapatmıştı. Daha sonra ikincisini yaptık ama durum gösteriyor ki bu devam edecek" şeklinde konuştu.

Sağlıkla ilgili projelerin önemine vurgu yapan Yavaş, "Bizim için önemli olan proje betonla ilgili olan değil, sağlıkla ilgili olandır. Odalarla olan iş birliklerimize devam edeceğiz. Sizlere destek olmaya her zaman hazırız" dedi.

Ankara Eczacı Odası'nın atık ilaçlar konusundaki iş birliği talebini de geri çevirmeyen Yavaş, "Atık ilaçlar konusunda da iş birliği yapacağız. Daha önce berberlerle atık jilet projesi yaptık, çünkü sokak hayvanları onlardan yaralanabiliyordu. Berberler de çok sorumlu davrandılar. Bu projeyi atık ilaç konusunda da hayata geçirmek isteriz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.