Mansur Yavaş: Öğrenci evlerine suyu indirimli veriyoruz

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.02.2024 - 16:10, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:10
 

Mansur Yavaş: Öğrenci evlerine suyu indirimli veriyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Ormancılar Derneği'nin organize ettiği kahvaltı programına katıldı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Betona ve plastiklere harcanacak parayla, gereksiz projelerle işimiz yok. Acil ihtiyaçları karşılayarak Ankara'yı, Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği dünyanın önde gelen başkentleriyle yarışan bir konuma getirmek boynumuzun borcu" dedi. Mansur Yavaş, konuşmasında görev süresince hayata geçirdiği projelere değindi ve "Göreve geldikten sonra belediye başkanı ve tüm personelin maaşını Ankara halkından alan ve onlara hizmet eden birer fert olduğumuzu göstermek için çakarlı araçların tamamını kaldırdık. Genel müdürlerimizin ve şirket yöneticilerimizin kullandığı lüks arabaları sattık" şeklinde konuştu. Halkın parasıyla maaş aldıklarını vurgulayan Yavaş, "Biz seçimle geldiğimiz için bizi seçen insanlara hizmet etmek amacıyla varız. Onlara hükmetmek değil, hizmet etmek istiyoruz" dedi. Başkan Yavaş, ortak akıl ilkesi doğrultusunda hareket ettiklerini ve çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. BAŞKENT KART İLE AİLELERE YARDIM Yavaş, "Bizden önceki 25 yılda yapılan kadar yeşil alanı kazandık. Kadınların bitki ve çiçek üretimi için fideler veriyoruz ve yerel bitkileri dikmeye özen gösteriyoruz. BAKAP projesiyle Ankara halkını meyve toplamaya çağırıyoruz. Emeklilere destek veriyoruz, sosyal yardım alan ailelere yardımlarımızı Başkent Kart ile yapıyoruz. Çocukların okuması için destek sağlıyoruz ve öğrenci evlerine suyu indirimli veriyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Paranızı israf etmeden, engellemelere takılmadan çalışıyoruz. Sadece sizlerin taleplerini yerine getirmek için buradayız. Betona ve plastiklere harcanacak parayla, gereksiz projelerle işimiz yok. Acil ihtiyaçları karşılayarak Ankara'yı, Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği dünyanın önde gelen başkentleriyle yarışan bir konuma getirmek boynumuzun borcu" ifadelerini kullandı. Ormancılar Derneği Başkanı Ahmet Hüsrev Özkara ise "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Ankara Büyükşehir Belediyesi uzun süredir yanlış yönetim elinde vasıfsız bir yönetim anlayışı izlemişti. Hem katılımcı hem de şeffaf bir yönetim için teşekkür ederiz" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Ormancılar Derneği'nin organize ettiği kahvaltı programına katıldı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Betona ve plastiklere harcanacak parayla, gereksiz projelerle işimiz yok. Acil ihtiyaçları karşılayarak Ankara'yı, Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği dünyanın önde gelen başkentleriyle yarışan bir konuma getirmek boynumuzun borcu" dedi.

Mansur Yavaş, konuşmasında görev süresince hayata geçirdiği projelere değindi ve "Göreve geldikten sonra belediye başkanı ve tüm personelin maaşını Ankara halkından alan ve onlara hizmet eden birer fert olduğumuzu göstermek için çakarlı araçların tamamını kaldırdık. Genel müdürlerimizin ve şirket yöneticilerimizin kullandığı lüks arabaları sattık" şeklinde konuştu.

Halkın parasıyla maaş aldıklarını vurgulayan Yavaş, "Biz seçimle geldiğimiz için bizi seçen insanlara hizmet etmek amacıyla varız. Onlara hükmetmek değil, hizmet etmek istiyoruz" dedi. Başkan Yavaş, ortak akıl ilkesi doğrultusunda hareket ettiklerini ve çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

BAŞKENT KART İLE AİLELERE YARDIM

Yavaş, "Bizden önceki 25 yılda yapılan kadar yeşil alanı kazandık. Kadınların bitki ve çiçek üretimi için fideler veriyoruz ve yerel bitkileri dikmeye özen gösteriyoruz. BAKAP projesiyle Ankara halkını meyve toplamaya çağırıyoruz. Emeklilere destek veriyoruz, sosyal yardım alan ailelere yardımlarımızı Başkent Kart ile yapıyoruz. Çocukların okuması için destek sağlıyoruz ve öğrenci evlerine suyu indirimli veriyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yavaş, "Paranızı israf etmeden, engellemelere takılmadan çalışıyoruz. Sadece sizlerin taleplerini yerine getirmek için buradayız. Betona ve plastiklere harcanacak parayla, gereksiz projelerle işimiz yok. Acil ihtiyaçları karşılayarak Ankara'yı, Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği dünyanın önde gelen başkentleriyle yarışan bir konuma getirmek boynumuzun borcu" ifadelerini kullandı.

Ormancılar Derneği Başkanı Ahmet Hüsrev Özkara ise "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Ankara Büyükşehir Belediyesi uzun süredir yanlış yönetim elinde vasıfsız bir yönetim anlayışı izlemişti. Hem katılımcı hem de şeffaf bir yönetim için teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.