Mansur Yavaş Keçiören'de coşkuyla karşılandı müjdeler verdi

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 25.02.2024 - 17:13, Güncelleme: 25.02.2024 - 17:13
 

Mansur Yavaş Keçiören'de coşkuyla karşılandı müjdeler verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Keçiören Ufuktepe Mahallesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Başkentin her kesimine eşit hizmet verdiklerini vurgulayan Yavaş, "Ankara'nın kaldırımlarından kini ve nefreti kaldırdık, 'çalıyor ama çalışıyor' dedikleri zihniyeti de toprağın altına gömdük" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışlarına devam ediyor. Keçiören ilçesindeki ikinci Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını, CHP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ile birlikte Ufuktepe Mahallesi'nde gerçekleştiren Yavaş, alana gelen Keçiörenliler tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Yavaş, konuşmasında belediye başkanı olarak göreve geldiği günden itibaren herkesin hizmet aldığını vurguladı. "Herkesin verdiği oya saygı duyarım" diyen Yavaş, seçildikten sonra herhangi bir ayrım yapmadan tüm Ankara'ya eşit hizmet sunduklarını belirtti. Projelerin finansmanında titizlikle hareket ettiklerini ve halkın parasını israf etmediklerini ifade etti. Ayrıca, seçim dönemlerinde bile yaptığı hizmetlerle tanındıklarını ve herkesin başkanı olduklarını dile getirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin harcamalarını şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaştıklarını belirten Yavaş, karar alma süreçlerinde de sivil toplum kuruluşlarıyla istişare yaptıklarını söyledi. Ayrıca, seçim dönemlerinde yapılan reklamlara da değinerek, "Biz belediyecilik öğretiyoruz. Gerçek belediyeciliğin ne olduğunu gösteriyoruz" dedi. Son olarak, destek ihtiyacı olan ailelere ve çocuklarına yönelik sosyal destek çalışmalarına da değinen Yavaş, Keçiören ilçesinde 50 bin aileye destekte bulunduklarını belirtti. Desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladı ve Ankara'nın hizmetine devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Keçiören Ufuktepe Mahallesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Başkentin her kesimine eşit hizmet verdiklerini vurgulayan Yavaş, "Ankara'nın kaldırımlarından kini ve nefreti kaldırdık, 'çalıyor ama çalışıyor' dedikleri zihniyeti de toprağın altına gömdük" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışlarına devam ediyor. Keçiören ilçesindeki ikinci Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını, CHP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ile birlikte Ufuktepe Mahallesi'nde gerçekleştiren Yavaş, alana gelen Keçiörenliler tarafından coşkuyla karşılandı.

Başkan Yavaş, konuşmasında belediye başkanı olarak göreve geldiği günden itibaren herkesin hizmet aldığını vurguladı. "Herkesin verdiği oya saygı duyarım" diyen Yavaş, seçildikten sonra herhangi bir ayrım yapmadan tüm Ankara'ya eşit hizmet sunduklarını belirtti. Projelerin finansmanında titizlikle hareket ettiklerini ve halkın parasını israf etmediklerini ifade etti. Ayrıca, seçim dönemlerinde bile yaptığı hizmetlerle tanındıklarını ve herkesin başkanı olduklarını dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin harcamalarını şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaştıklarını belirten Yavaş, karar alma süreçlerinde de sivil toplum kuruluşlarıyla istişare yaptıklarını söyledi. Ayrıca, seçim dönemlerinde yapılan reklamlara da değinerek, "Biz belediyecilik öğretiyoruz. Gerçek belediyeciliğin ne olduğunu gösteriyoruz" dedi.

Son olarak, destek ihtiyacı olan ailelere ve çocuklarına yönelik sosyal destek çalışmalarına da değinen Yavaş, Keçiören ilçesinde 50 bin aileye destekte bulunduklarını belirtti. Desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladı ve Ankara'nın hizmetine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.