Mansur Yavaş, Kalecik'ten seslendi: Biz insanları ayıramayız

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 27.02.2024 - 17:15, Güncelleme: 27.02.2024 - 17:15
 

Mansur Yavaş, Kalecik'ten seslendi: Biz insanları ayıramayız

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı ve burada yaptığı konuşmada Ankara'nın uzun zamandır çözülmeyen altyapı sorunlarına dikkat çekti.
ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Ankara'nın çok büyük altyapı sorunları vardı. Ama siz bunları 25 yıldır yapmadınız. O kadar açık kanalizasyonu olan köyler var. Siz bunları umursamadınız. Siz çöp projelere para harcamaktan dolayı Ankara'nın altyapısına hizmet etmediniz. Türkiye'nin başkentidir Ankara. En ücra köşeye kadar ne asfalt ne kanalizasyon sorunu olması lazımdı" şeklinde konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Kalecik Belediye Başkan Adayı Satılmış Karakoç ile birlikte SKM açılışına katıldı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yavaş, konuşmasında Kalecik'in kararını verdiğini ifade ederek, beş yıldır belediye başkanlığı yaptığını ve söz verdiği gibi rozetini çıkardıklarını belirtti. İlçe ilçe, köy köy gezerek sorunları yerinde çözdüklerini ve belediye işçilerini işten çıkarmadıklarını vurguladı. Yavaş, "Biz insanları ayıramayız. Vicdan sahibiyiz" dedi. Ankara'nın sorunlarının yıllardır çözülmediğini vurgulayan Yavaş, Ankara'nın altyapı sorunlarını çözmediklerini ve çöp projelere para harcadıklarını söyledi. Yavaş, "Biz insanların gönüllerine girmek istiyoruz. Önemli olan insanların gönüllerine girmek" ifadelerini kullandı. Yavaş, konuşmasında ayrıca Ankara'nın altyapı sorunlarının çözümüne yönelik projelerini ve kenti ortak akılla yönettiklerini vurguladı. Ayrıca, Kalecik'e sıcak asfalt müjdesi verdiğini ve tarımla uğraşan vatandaşlara destek olacaklarını belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı ve burada yaptığı konuşmada Ankara'nın uzun zamandır çözülmeyen altyapı sorunlarına dikkat çekti.

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Ankara'nın çok büyük altyapı sorunları vardı. Ama siz bunları 25 yıldır yapmadınız. O kadar açık kanalizasyonu olan köyler var. Siz bunları umursamadınız. Siz çöp projelere para harcamaktan dolayı Ankara'nın altyapısına hizmet etmediniz. Türkiye'nin başkentidir Ankara. En ücra köşeye kadar ne asfalt ne kanalizasyon sorunu olması lazımdı" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Kalecik Belediye Başkan Adayı Satılmış Karakoç ile birlikte SKM açılışına katıldı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Yavaş, konuşmasında Kalecik'in kararını verdiğini ifade ederek, beş yıldır belediye başkanlığı yaptığını ve söz verdiği gibi rozetini çıkardıklarını belirtti. İlçe ilçe, köy köy gezerek sorunları yerinde çözdüklerini ve belediye işçilerini işten çıkarmadıklarını vurguladı. Yavaş, "Biz insanları ayıramayız. Vicdan sahibiyiz" dedi.

Ankara'nın sorunlarının yıllardır çözülmediğini vurgulayan Yavaş, Ankara'nın altyapı sorunlarını çözmediklerini ve çöp projelere para harcadıklarını söyledi. Yavaş, "Biz insanların gönüllerine girmek istiyoruz. Önemli olan insanların gönüllerine girmek" ifadelerini kullandı.

Yavaş, konuşmasında ayrıca Ankara'nın altyapı sorunlarının çözümüne yönelik projelerini ve kenti ortak akılla yönettiklerini vurguladı. Ayrıca, Kalecik'e sıcak asfalt müjdesi verdiğini ve tarımla uğraşan vatandaşlara destek olacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.