Mansur Yavaş ile Batıkent Rekreasyon Alanı açıldı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.03.2024 - 09:23, Güncelleme: 17.03.2024 - 09:23
 

Mansur Yavaş ile Batıkent Rekreasyon Alanı açıldı

Mansur Yavaş: Bu değerli alanın betonlaştırılması yerine, halkın kullanımı için bir rekreasyon alanına dönüştürülmesi bizim en büyük farkımızdır...
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kentkoop Mahallesi'nde atıl durumda olan 431 bin 600 metrekarelik bir alana dev bir rekreasyon alanı kazandırarak Batıkent Rekreasyon Alanı olarak halkın kullanımına sundu. Mansur Yavaş, açılışta şunları dile getirdi: "Burada gökyüzüne uzanan betonlar yapılabilirdi ve birileri ihya edilebilirdi. Ancak, bu değerli alanın betonlaştırılması yerine, halkın kullanımı için bir rekreasyon alanına dönüştürülmesi bizim en büyük farkımızdır." Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımıyla gerçekleşen törenle Batıkent Rekreasyon Alanı'nın ilk etabı hizmete açıldı. Bu alanda Gençlik Merkezi, Emekliler Lokali, Kadınlar Lokali gibi sosyal tesisler bulunuyor. Ayrıca biyolojik gölet, dinlenme ve seyir terasları, restoran, kapalı spor salonu, kreş ve çocuk oyun alanları gibi imkanlar da sağlanmıştır. Yavaş, bu alanın ilk etabında 7000 ağaç ve 160 bin metrekare çim alanın yanı sıra amfi oturma alanı ve 1000 araçlık otoparkın da hizmete girdiğini belirtti. Yavaş, Batıkent Rekreasyon Alanı'nın 2. etabının tamamlanmasıyla profesyonel futbol sahaları, halı sahalar, ekolojik köprüler, yeni yürüyüş ve bisiklet yolları ile olimpik koşu parkurlarını Ankara halkının hizmetine sunacaklarını açıkladı. Yavaş, "Ankara'nın geleceği için çalışıyoruz ve beton projelerden ziyade yeşil alanlara ve halkın refahına odaklanıyoruz" dedi. Yavaş, 5 yıldır hayali olmayan projelerle Ankara'ya hizmet ettiklerini ve bu süreçte herkese eşit hizmet verdiklerini vurgulayarak, "Vatandaş patrondur ve onun isteklerine göre hareket ederiz. Ankara'yı daha aydınlık bir geleceğe taşıma kararlılığımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
Mansur Yavaş: Bu değerli alanın betonlaştırılması yerine, halkın kullanımı için bir rekreasyon alanına dönüştürülmesi bizim en büyük farkımızdır...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kentkoop Mahallesi'nde atıl durumda olan 431 bin 600 metrekarelik bir alana dev bir rekreasyon alanı kazandırarak Batıkent Rekreasyon Alanı olarak halkın kullanımına sundu. Mansur Yavaş, açılışta şunları dile getirdi: "Burada gökyüzüne uzanan betonlar yapılabilirdi ve birileri ihya edilebilirdi. Ancak, bu değerli alanın betonlaştırılması yerine, halkın kullanımı için bir rekreasyon alanına dönüştürülmesi bizim en büyük farkımızdır."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımıyla gerçekleşen törenle Batıkent Rekreasyon Alanı'nın ilk etabı hizmete açıldı. Bu alanda Gençlik Merkezi, Emekliler Lokali, Kadınlar Lokali gibi sosyal tesisler bulunuyor. Ayrıca biyolojik gölet, dinlenme ve seyir terasları, restoran, kapalı spor salonu, kreş ve çocuk oyun alanları gibi imkanlar da sağlanmıştır. Yavaş, bu alanın ilk etabında 7000 ağaç ve 160 bin metrekare çim alanın yanı sıra amfi oturma alanı ve 1000 araçlık otoparkın da hizmete girdiğini belirtti.

Yavaş, Batıkent Rekreasyon Alanı'nın 2. etabının tamamlanmasıyla profesyonel futbol sahaları, halı sahalar, ekolojik köprüler, yeni yürüyüş ve bisiklet yolları ile olimpik koşu parkurlarını Ankara halkının hizmetine sunacaklarını açıkladı. Yavaş, "Ankara'nın geleceği için çalışıyoruz ve beton projelerden ziyade yeşil alanlara ve halkın refahına odaklanıyoruz" dedi.

Yavaş, 5 yıldır hayali olmayan projelerle Ankara'ya hizmet ettiklerini ve bu süreçte herkese eşit hizmet verdiklerini vurgulayarak, "Vatandaş patrondur ve onun isteklerine göre hareket ederiz. Ankara'yı daha aydınlık bir geleceğe taşıma kararlılığımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.