Mansur Yavaş ile Ankara'da yeşil alanların sayısı artıyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.02.2024 - 20:24, Güncelleme: 28.02.2024 - 20:24
 

Mansur Yavaş ile Ankara'da yeşil alanların sayısı artıyor

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, BelPa Kafe ve Spor Kompleksi'nin açılışında gençlerden başarılı olmalarını istedi...
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'e yeni bir spor kompleksi kazandırdı. Beştepe'de bulunan 6 bin 545 metrekarelik atıl spor alanı, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yeniden hayata geçirildi. Yenileme çalışmaları kapsamında tesis aslına uygun bir şekilde restore edildi ve içerisine öğrencilerin ders çalışabileceği alanlar da eklendi. Kafe, okuma köşesi ve oturma alanları gibi donatılar, öğrencilere ve ziyaretçilere rahat bir ortam sunuyor. BelPa Kafe ve Spor Kompleksi'nin açılışı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Başkentli gençler tarafından gerçekleştirildi. Yavaş, gençlerle birlikte yapılan açılışta, tesisin önemi üzerine konuştu ve gençlerden başarılı olmalarını ve eğitimlerini tamamlamalarını istedi. Açılış törenine Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer ve diğer katılımcılar da iştirak etti. Mansur Yavaş, gençlerle bir araya gelerek Ankara'nın çeşitli konuları hakkında sorularını yanıtladı. Ayrıca, Yavaş, basın mensuplarının su indirimiyle ilgili sorularını cevapladı. Su fiyatlarının düşük tutulması ve sosyal yardımların devam etmesi konusunda açıklamalarda bulundu. Yavaş, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetler ve halka sağlanan kolaylıklar hakkında da bilgi verdi. Beştepe'deki spor tesisinin yenilenmesiyle birlikte, Ankara'da yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısının arttırılması ve atıl durumdaki alanların değerlendirilmesi konusunda belediyenin çabaları devam ediyor. Tesiste bulunan kafe alanı da öğrenciler için ideal bir çalışma ortamı sunuyor.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, BelPa Kafe ve Spor Kompleksi'nin açılışında gençlerden başarılı olmalarını istedi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'e yeni bir spor kompleksi kazandırdı. Beştepe'de bulunan 6 bin 545 metrekarelik atıl spor alanı, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yeniden hayata geçirildi. Yenileme çalışmaları kapsamında tesis aslına uygun bir şekilde restore edildi ve içerisine öğrencilerin ders çalışabileceği alanlar da eklendi. Kafe, okuma köşesi ve oturma alanları gibi donatılar, öğrencilere ve ziyaretçilere rahat bir ortam sunuyor.

BelPa Kafe ve Spor Kompleksi'nin açılışı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Başkentli gençler tarafından gerçekleştirildi. Yavaş, gençlerle birlikte yapılan açılışta, tesisin önemi üzerine konuştu ve gençlerden başarılı olmalarını ve eğitimlerini tamamlamalarını istedi.

Açılış törenine Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer ve diğer katılımcılar da iştirak etti. Mansur Yavaş, gençlerle bir araya gelerek Ankara'nın çeşitli konuları hakkında sorularını yanıtladı.

Ayrıca, Yavaş, basın mensuplarının su indirimiyle ilgili sorularını cevapladı. Su fiyatlarının düşük tutulması ve sosyal yardımların devam etmesi konusunda açıklamalarda bulundu. Yavaş, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetler ve halka sağlanan kolaylıklar hakkında da bilgi verdi.

Beştepe'deki spor tesisinin yenilenmesiyle birlikte, Ankara'da yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısının arttırılması ve atıl durumdaki alanların değerlendirilmesi konusunda belediyenin çabaları devam ediyor. Tesiste bulunan kafe alanı da öğrenciler için ideal bir çalışma ortamı sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.