Mansur Yavaş: Herkes için buradayız

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.03.2024 - 17:51, Güncelleme: 03.03.2024 - 17:51
 

Mansur Yavaş: Herkes için buradayız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, Sincan'da halka seslendi: "6 milyonluk Ankara'da, belediye hizmetine ihtiyacı olan herkes için buradayız..."
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe ilçe dolaşıp Seçim Koordinasyon Merkezleri açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mansur Yavaş, Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını CHP'nin Sincan Belediye Başkan Adayı Veysel Alkan ile birlikte gerçekleştirdi. Vatan Caddesi'ni dolduran Sincanlılar, Yavaş'a büyük bir coşkuyla karşılık verdi. Yavaş'ın konuşması sık sık alkışlar ve "Mansur Başkan" sloganlarıyla kesildi. Yavaş, "Beş yıl boyunca hiç kimseyi ayırmadan adil bir şekilde hizmet ettik. Şimdi ise seçim rekabeti geride kaldı, herkesin başkanı olmaya geldik" dedi. Yavaş, belediye başkanının bir kentin annesi, babası ve kardeşi olduğunu vurgulayarak, "Ankara'da hizmete ihtiyacı olan herkesin yanında olacağız. Pandemi sürecinde de halka ulaşmaya çalıştık, esnafın ayakta kalması için çaba harcadık" şeklinde konuştu. Ankara'da gerçekleştirdikleri projelere de değinen Yavaş, "İstasyon Caddesi'ni 25 yıl sonra yapabildik. Altyapısıyla birlikte büyük bir yatırım oldu. Ayrıca Sincan'da birçok önemli proje hayata geçirdik, halkımızın yaşam kalitesini artırmaya odaklandık" ifadelerini kullandı. Yavaş, belediye meclisindeki süreçlere de değinerek, "Bazı projelerimiz belediye meclisi tarafından engelleniyor. Ancak bu bizi yıldırmıyor, halkımızın taleplerini karşılamak için çaba harcamaya devam edeceğiz" dedi. Son olarak, Ankara halkının her zaman yanında olduğunu belirten Yavaş, ilçe belediye başkanlarının da desteğine vurgu yaparak, "Ankara'nın her köşesinden gelen talepleri değerlendiriyoruz. Herkesin sesini duyurabileceği bir yönetim anlayışı benimsiyoruz" şeklinde konuştu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, Sincan'da halka seslendi: "6 milyonluk Ankara'da, belediye hizmetine ihtiyacı olan herkes için buradayız..."

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe ilçe dolaşıp Seçim Koordinasyon Merkezleri açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mansur Yavaş, Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını CHP'nin Sincan Belediye Başkan Adayı Veysel Alkan ile birlikte gerçekleştirdi.

Vatan Caddesi'ni dolduran Sincanlılar, Yavaş'a büyük bir coşkuyla karşılık verdi. Yavaş'ın konuşması sık sık alkışlar ve "Mansur Başkan" sloganlarıyla kesildi. Yavaş, "Beş yıl boyunca hiç kimseyi ayırmadan adil bir şekilde hizmet ettik. Şimdi ise seçim rekabeti geride kaldı, herkesin başkanı olmaya geldik" dedi.

Yavaş, belediye başkanının bir kentin annesi, babası ve kardeşi olduğunu vurgulayarak, "Ankara'da hizmete ihtiyacı olan herkesin yanında olacağız. Pandemi sürecinde de halka ulaşmaya çalıştık, esnafın ayakta kalması için çaba harcadık" şeklinde konuştu.

Ankara'da gerçekleştirdikleri projelere de değinen Yavaş, "İstasyon Caddesi'ni 25 yıl sonra yapabildik. Altyapısıyla birlikte büyük bir yatırım oldu. Ayrıca Sincan'da birçok önemli proje hayata geçirdik, halkımızın yaşam kalitesini artırmaya odaklandık" ifadelerini kullandı.

Yavaş, belediye meclisindeki süreçlere de değinerek, "Bazı projelerimiz belediye meclisi tarafından engelleniyor. Ancak bu bizi yıldırmıyor, halkımızın taleplerini karşılamak için çaba harcamaya devam edeceğiz" dedi.

Son olarak, Ankara halkının her zaman yanında olduğunu belirten Yavaş, ilçe belediye başkanlarının da desteğine vurgu yaparak, "Ankara'nın her köşesinden gelen talepleri değerlendiriyoruz. Herkesin sesini duyurabileceği bir yönetim anlayışı benimsiyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.