Mansur Yavaş, gelecek nesillere daha iyi bir Ankara bırakmak istiyor

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 16.02.2024 - 12:55, Güncelleme: 16.02.2024 - 12:55
 

Mansur Yavaş, gelecek nesillere daha iyi bir Ankara bırakmak istiyor

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş: Bizim amacımız hizmet etmek, sizin isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Az Laf Çok İş" ilkesiyle 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yavaş, bu kapsamda CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar ile birlikte ATB İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bakiler’in ev sahipliğinde düzenlenen Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı'na iştirak etti. İSRAF ETMEDEN KAYNAKLARI KULLANMA VURGUSU... Toplantıda konuşan Yavaş, görev süresi boyunca tarafsız ve etkili bir şekilde çalıştıklarını belirterek şunları ifade etti: "Biz seçilmiş insanlarız, ancak sizlerin işe aldığı genel müdürlerden bir farkımız yok. Biz hizmet etmek için buradayız, hükmetmek değil." Yavaş, şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen projeler ve bütçeyle ilgili detaylı bilgi verirken, "Sizlerin kaynaklarını israf etmeden kullanmaya özen gösteriyoruz. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz" dedi. Yavaş, herkesin eşit şekilde hizmet almasını sağlamak için adil bir şekilde çalışacaklarını vurgulayarak, "Ankara halkının takdiriyle, bu yönetim anlayışını bir sonraki dönemde de sürdürmek istiyoruz. Amacımız, kişisel hedeflerden önce toplumun refahı ve istikrarıdır. Bu prensipleri benimseyen herkesi örnek almaya davet ediyoruz" diye konuştu. Başkan Mansur Yavaş, "Hizmetin, hükümetten önce geldiği" mesajını vurgulayarak, gelecek nesillere daha iyi bir Ankara bırakmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş: Bizim amacımız hizmet etmek, sizin isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Az Laf Çok İş" ilkesiyle 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yavaş, bu kapsamda CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar ile birlikte ATB İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bakiler’in ev sahipliğinde düzenlenen Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı'na iştirak etti.

İSRAF ETMEDEN KAYNAKLARI KULLANMA VURGUSU...

Toplantıda konuşan Yavaş, görev süresi boyunca tarafsız ve etkili bir şekilde çalıştıklarını belirterek şunları ifade etti: "Biz seçilmiş insanlarız, ancak sizlerin işe aldığı genel müdürlerden bir farkımız yok. Biz hizmet etmek için buradayız, hükmetmek değil." Yavaş, şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen projeler ve bütçeyle ilgili detaylı bilgi verirken, "Sizlerin kaynaklarını israf etmeden kullanmaya özen gösteriyoruz. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz" dedi.

Yavaş, herkesin eşit şekilde hizmet almasını sağlamak için adil bir şekilde çalışacaklarını vurgulayarak, "Ankara halkının takdiriyle, bu yönetim anlayışını bir sonraki dönemde de sürdürmek istiyoruz. Amacımız, kişisel hedeflerden önce toplumun refahı ve istikrarıdır. Bu prensipleri benimseyen herkesi örnek almaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Mansur Yavaş, "Hizmetin, hükümetten önce geldiği" mesajını vurgulayarak, gelecek nesillere daha iyi bir Ankara bırakmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.