Mansur Yavaş: Esnafı desteklemeye devam edeceğiz

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.02.2024 - 08:25, Güncelleme: 08.02.2024 - 08:25
 

Mansur Yavaş: Esnafı desteklemeye devam edeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Güvenpark'ta taksi ve dolmuş esnafıyla, ardından da yenilenen Sakarya Çiçekçiler Çarşısı esnaflarıyla bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, önce Güvenpark'ta taksi ve dolmuş esnafıyla, daha sonra da Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Sakarya Caddesi'ndeki Çiçekçiler Çarşısı esnaflarıyla buluştu. Ziyareti sırasında hem esnafın hem de vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Mansur Yavaş, sorunları dinlerken yeni dönem projeleri hakkında da bilgi verdi. Yavaş, fotoğraf çektirmek isteyen hemşehrilerini de kırmadı. Mansur Yavaş'a ziyaretleri sırasında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de eşlik etti. Ziyaretinde taksici esnafına teşekkür eden Yavaş, "Göreve geldiğimden beri taksicilerden birkaç şikayet dışında hiç şikayet almadım. 'Düğmeye basıyoruz, taksi geliyor. Hayret ediyoruz' diyorlar. Sizlerin daha iyi hizmet verebilmesi için esnafı desteklemeye devam" dedi. Ayrıca, Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen "Başkent Taksi Projesi"ni hatırlatarak Ankara'daki tüm taksilere ücretsiz taksimetre ve kamera takılması sözünü tekrarladı. "DOLMUŞÇULARIN EKSİKLERİ VAR..." Taksicilerin ardından dolmuş esnafını ziyaret eden Mansur Yavaş, "Güvenpark'taki depolama alanının sit alanı olması nedeniyle rahat çalışma alanı bulamayan dolmuşçuların çok eksikleri var. Biz 5 yıldır elimizden geldiği kadar destekte bulunuyoruz, ilgili yerlere de yazı yazdık. Halk otobüslerine yaptığımız gibi dolmuşçu esnafımıza da destek olalım, hem onlar kazansın hem de vatandaşımızı daha ucuza taşımaya devam edelim" ifadelerini kullandı. Son durağı ise Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Sakarya Caddesi Çiçekçiler Çarşısı oldu. Çiçekçi esnafı, daha konforlu ve modern hâle getirilen dükkânlar için Yavaş'a teşekkürlerini iletti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Güvenpark'ta taksi ve dolmuş esnafıyla, ardından da yenilenen Sakarya Çiçekçiler Çarşısı esnaflarıyla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, önce Güvenpark'ta taksi ve dolmuş esnafıyla, daha sonra da Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Sakarya Caddesi'ndeki Çiçekçiler Çarşısı esnaflarıyla buluştu.

Ziyareti sırasında hem esnafın hem de vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Mansur Yavaş, sorunları dinlerken yeni dönem projeleri hakkında da bilgi verdi. Yavaş, fotoğraf çektirmek isteyen hemşehrilerini de kırmadı. Mansur Yavaş'a ziyaretleri sırasında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de eşlik etti.

Ziyaretinde taksici esnafına teşekkür eden Yavaş, "Göreve geldiğimden beri taksicilerden birkaç şikayet dışında hiç şikayet almadım. 'Düğmeye basıyoruz, taksi geliyor. Hayret ediyoruz' diyorlar. Sizlerin daha iyi hizmet verebilmesi için esnafı desteklemeye devam" dedi. Ayrıca, Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen "Başkent Taksi Projesi"ni hatırlatarak Ankara'daki tüm taksilere ücretsiz taksimetre ve kamera takılması sözünü tekrarladı.

"DOLMUŞÇULARIN EKSİKLERİ VAR..."

Taksicilerin ardından dolmuş esnafını ziyaret eden Mansur Yavaş, "Güvenpark'taki depolama alanının sit alanı olması nedeniyle rahat çalışma alanı bulamayan dolmuşçuların çok eksikleri var. Biz 5 yıldır elimizden geldiği kadar destekte bulunuyoruz, ilgili yerlere de yazı yazdık. Halk otobüslerine yaptığımız gibi dolmuşçu esnafımıza da destek olalım, hem onlar kazansın hem de vatandaşımızı daha ucuza taşımaya devam edelim" ifadelerini kullandı.

Son durağı ise Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Sakarya Caddesi Çiçekçiler Çarşısı oldu. Çiçekçi esnafı, daha konforlu ve modern hâle getirilen dükkânlar için Yavaş'a teşekkürlerini iletti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.