Mansur Yavaş duyurdu: Trafik olmayacak

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 27.01.2024 - 14:17, Güncelleme: 27.01.2024 - 14:17
 

Mansur Yavaş duyurdu: Trafik olmayacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Keçiören Fatih Köprüsü ile ilgili projeyi duyurdu...
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçim yaklaştıkça önemli projelerini duyurmaya devam ediyor. Ankara'da trafiğin en çok yaşandığı noktalardan biri olan Keçirören Fatih Köprüsü ile ilgili yeni projesini sosyal medya hesabıdan duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, şu paylaşımda bulundu: "Keçiören Fatih Köprüsü'nde oluşan trafiğe son vermekte kararlıyız. Bölgedeki 4 şeritli yol genişletme projemizin protokolü imzalanmazsa alternatif 2,5 kilometrelik tünel projemizi uygulamaya hazırız. Yıllardır göz ardı edilen, gereksiz görülen çalışmaları tamamlamaya, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını öncelemeye devam ediyoruz."
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Keçiören Fatih Köprüsü ile ilgili projeyi duyurdu...

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçim yaklaştıkça önemli projelerini duyurmaya devam ediyor.

Ankara'da trafiğin en çok yaşandığı noktalardan biri olan Keçirören Fatih Köprüsü ile ilgili yeni projesini sosyal medya hesabıdan duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, şu paylaşımda bulundu:

"Keçiören Fatih Köprüsü'nde oluşan trafiğe son vermekte kararlıyız.

Bölgedeki 4 şeritli yol genişletme projemizin protokolü imzalanmazsa alternatif 2,5 kilometrelik tünel projemizi uygulamaya hazırız.

Yıllardır göz ardı edilen, gereksiz görülen çalışmaları tamamlamaya, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını öncelemeye devam ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.