Mansur Yavaş: Dürüst ve namuslu yönetilebileceğini gösterdik

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.03.2024 - 17:08, Güncelleme: 08.03.2024 - 17:08
 

Mansur Yavaş: Dürüst ve namuslu yönetilebileceğini gösterdik

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çamlıdere İlçesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında ilçelilerle buluştu...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Çamlıdere ilçesinde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Yavaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yavaş, yaptığı konuşmada Ramazan Ayı'nın hayırlı olmasını dileyerek ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Beş yıl boyunca farklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Yavaş, eski sistemi devam ettirmek isteyenlerin kendilerini eleştirdiğini ifade etti. Yavaş, "Dürüst ve namuslu bir şekilde yönetilebileceğini gösterdik. Ancak bazıları sürekli karalamalar yaparak koltuklarını korumaya çalıştılar" dedi. Ankara'daki memnuniyetin yüzde yetmiş olduğunu belirten Yavaş, Ankara halkının yönetimi değiştirmekle doğru bir adım attığını ifade etti. Konuşmasında şeffaflık ilkesine vurgu yapan Yavaş, yaptıkları harcamaların tamamının web sayfasında görülebileceğini belirtti. "Çünkü ben sizlerin parasını harcıyorum. Sizler bize bunu emanet ettiniz. Biz de nereye harcıyoruz göreceksiniz" diyen Yavaş, projelerinin maliyetlerini ve Sayıştay raporlarını da kamuoyuyla paylaştıklarını vurguladı. Çamlıdere ilçesinde gerçekleştirilen projeler hakkında da bilgi veren Yavaş, önceliklerinin kanalizasyon ve su gibi temel altyapı hizmetlerinde olduğunu belirtti. "Benim önceliğim kanalizasyonu açıktan akan köy kalmayacak, suyu olmayan köy olmayacak. Vicdansız olmak gerek buradan bana oy çıkmadı yapamam demek. Gittiğim hiçbir yerin oy oranına bakmadım" şeklinde konuştu.
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çamlıdere İlçesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında ilçelilerle buluştu...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Çamlıdere ilçesinde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Yavaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Yavaş, yaptığı konuşmada Ramazan Ayı'nın hayırlı olmasını dileyerek ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Beş yıl boyunca farklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Yavaş, eski sistemi devam ettirmek isteyenlerin kendilerini eleştirdiğini ifade etti. Yavaş, "Dürüst ve namuslu bir şekilde yönetilebileceğini gösterdik. Ancak bazıları sürekli karalamalar yaparak koltuklarını korumaya çalıştılar" dedi.

Ankara'daki memnuniyetin yüzde yetmiş olduğunu belirten Yavaş, Ankara halkının yönetimi değiştirmekle doğru bir adım attığını ifade etti. Konuşmasında şeffaflık ilkesine vurgu yapan Yavaş, yaptıkları harcamaların tamamının web sayfasında görülebileceğini belirtti. "Çünkü ben sizlerin parasını harcıyorum. Sizler bize bunu emanet ettiniz. Biz de nereye harcıyoruz göreceksiniz" diyen Yavaş, projelerinin maliyetlerini ve Sayıştay raporlarını da kamuoyuyla paylaştıklarını vurguladı.

Çamlıdere ilçesinde gerçekleştirilen projeler hakkında da bilgi veren Yavaş, önceliklerinin kanalizasyon ve su gibi temel altyapı hizmetlerinde olduğunu belirtti. "Benim önceliğim kanalizasyonu açıktan akan köy kalmayacak, suyu olmayan köy olmayacak. Vicdansız olmak gerek buradan bana oy çıkmadı yapamam demek. Gittiğim hiçbir yerin oy oranına bakmadım" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.