Mansur Yavaş: Cumhuriyetimizi sonsuza dek muhafaza edeceğiz

Güncel 29.08.2022 - 14:16, Güncelleme: 29.08.2022 - 14:16
 

Mansur Yavaş: Cumhuriyetimizi sonsuza dek muhafaza edeceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajında önemli mesajlar verdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yavaş’ın mesajı şöyle: Değerli Hemşehrilerim; Kurtuluş Savaşı’mızın ve milletimizin bağımsızlık sevdasının nihai noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 100. yıl dönümünü kutluyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizi esaret altına almak isteyen odaklara karşı özgür ve bağımsız şekilde yaşama isteğinin en net tezahürüdür. Bu tezahür, yokluklar içerisindeyken Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın “İlk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri” emri üzerine milletimizin hürriyet sevdasıyla yazdığı kahramanlık destanıdır. 100 yıl önce büyük fedakârlıklarla yakılan bu ışık, daha güçlü bir şekilde geleceğimizi aydınlatmaya devam edecektir. İşte bizler de aynı bilinçle Cumhuriyetimizi sonsuza dek muhafaza edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını toprağa toprağı vatana katan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajında önemli mesajlar verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yavaş’ın mesajı şöyle:

Değerli Hemşehrilerim;

Kurtuluş Savaşı’mızın ve milletimizin bağımsızlık sevdasının nihai noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 100. yıl dönümünü kutluyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizi esaret altına almak isteyen odaklara karşı özgür ve bağımsız şekilde yaşama isteğinin en net tezahürüdür. Bu tezahür, yokluklar içerisindeyken Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın “İlk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri” emri üzerine milletimizin hürriyet sevdasıyla yazdığı kahramanlık destanıdır.

100 yıl önce büyük fedakârlıklarla yakılan bu ışık, daha güçlü bir şekilde geleceğimizi aydınlatmaya devam edecektir. İşte bizler de aynı bilinçle Cumhuriyetimizi sonsuza dek muhafaza edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını toprağa toprağı vatana katan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.